Tik lrytas.lt: balsuok už „Aš – stilistas!“ derinius pasimatymui

Naujausiame TV3 šou „Aš – stilistas!“ kiekvieną sekmadienį pateikiami sprendimai, ką stilistai savo klientėms siūlytų vilkėti įvairiomis progomis, atsižvelgdami į komisijos pateiktas temas. Pastarąjį kartą šou dalyviai turėjo papuošti moterį į pasimatymą. Lrytas.lt pateikia įdomiausią stiliaus penketuką. Kviečiame balsuoti už jums labiausiai patinkantį derinį!

Projekto „Aš – stilistas!“ dalyvių pasiūlyti aprangos deriniai.<br>„fotoPRO“ nuotr.
Projekto „Aš – stilistas!“ dalyvių pasiūlyti aprangos deriniai.<br>„fotoPRO“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 9, 2015, 3:01 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 3:49 AM

Azartiško šou „Aš – stilistas!“ dalyvių gretose – ir paštininkė, ir šokėja, ir teisininkė, o taip pat – žmonės, jau turintys patirties įvaizdžio kūrime, dirbę fotosesijose, kino ar reklamos filmavimo aikštelėse. Visi jie varžosi dėl stilisto darbo vietos prekybos ir pramogų centre „Ozas“.

Jų darbus kiekvieną savaitę vertina stiliaus ekspertai – Agnė Jagelavičiūtė ir Kęstas Rimdžius.

Trečiasis komisijos narys yra kintantis, jo nuomonė neturi sutapti su profesionaliu stilistų požiūriu.

Jūs taip pat galite išreikšti savo nuomonę, lrytas.lt balsuodami už taikliausią derinį pastarosios laidos derinį. Tema: „Kaip vyriško ar belyčio sporto atstovę paversti romantiška mūza, kuri eina į pirmą pasimatymą po skyrybų?“ Modelis – lengvojo kultūrizmo atstovė Renata Kovtun.

TOP 5 derinius siūlo „Aš – stilistas!“ dalyviai:

GODA (šokėja). Savo modeliui jį priderino romantišką sijoną, palaidinę su užtrauktuku ir aukštakulnius. Eilutę užbaigė ekstravagantiškai surišta skarelė.

GINTARĖ (teisininkė). Atsižvelgdama į modelio mėgstamą odą, ji pasiūlė odinį sijoną, atidengiantį puikias moters kojas, prie ansamblio priderino gėlėtus batelius ir paskolino savo kaklo papuošalą.

EVALDAS (vizualistas). Pasirinkdamas neįpareigojančius laisvalaikio drabužius jis pabrėžė palaidus modelio plaukus, kad moteris atrodytų jaunesnė. Akcentu tapo mėlyni bateliai.

AGNĖ (grožio specialistė). Romantišką nėrinių suknelę ji pamėgino suderinti su stilingos miestietės vertu lietpalčiu ir auksine delninuke, į kurią pakaktų įsimesti telefoną, o ne piniginę, nes per pirmąjį pasimatymą mokės ponas.

LUKAS (pradedantis stilistas). Jis pasirinko baltą suknelės spalvą, galvodamas apie nekalto pirmojo pasimatymo simbolius. Modelio širdies rokenrolą pabandė pabrėžti žėrinčiu švarkeliu ir raudonais bateliais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.