Kaip atsinaujinti? Gelbsti vasarinė suknelė ir paltas!

Vasarinė suknelė ir – paltas. Aukštakulnės basutės – ir stambaus mezgimo šalikas. Pavasarį, kai norisi atsinaujinti, nors stauk, galimi štai tokie deriniai, kurių apstu Paryžiaus gatvėse. Žinoma, merginos ir moterys labiau pasipuošė, nes dauguma jų skubėjo į kokį nors mados kolekcijos pristatymą – šiuo metu dar šurmuliuoja mados savaitė.

Stilingos moterys Paryžiaus gatvėse.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Stilingos moterys Paryžiaus gatvėse.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 10, 2015, 1:40 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 1:20 AM

Tokį lengvos suknelės ir palto derinį pasirinko ir visų madingųjų laimė bei siaubas – amerikietiškojo „Vogue“ redaktorė Anna Wintour. Moteris nekreipė dėmesio net į savo rankas – apsivilko berankovę suknelę, ko pabijotų ne viena lietuvė, mat brandesniame amžiuje rankas jos mieliau slepia.

Gaivos, šviežumo įvaizdžiui suteikia nuogos kojos ir aukštakulniai. Jei Lietuvoje dar šaltoka taip išsirengti, tai einant į spektaklį ar barą vakare, tikrai galima taip paišdykauti.

Ne paskutinėje vietoje spalvos – net jei esate juodos gerbėja, vertėtų atkreipti dėmesį, kad stiliaus kovoje laimi tos, kurios renkasi spalvotus, pastelinius, šviesius drabužius. Nebent juodos gerbėjas išgelbėtų skrybėlė, ilga juoda suknelė ir trykštantis asmeninis žavesys, kuo „pasirėdė“ mados tinklaraštininkė, japoniškojo „Vogue“ konsultantė Anna Dello Russo.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.