„Stiliaus“ nuosprendis: šios savaitės stilingiausios

Gero skonio pavyzdys – koks jis? Siūlome įsižiūrėti į garsius žmones, iš kurių galime pasimokyti, kaip patraukliai atrodyti.

Iš kairės: Solange Knowles, Dakota Johnson, Lily James, Anna Dello Russo, Helen Mirren.<br>„Scanpix“ ir ViDA Press nuotr.
Iš kairės: Solange Knowles, Dakota Johnson, Lily James, Anna Dello Russo, Helen Mirren.<br>„Scanpix“ ir ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 11, 2015, 11:15 AM, atnaujinta Jan 10, 2018, 11:08 PM

Solange Knowles

Ji – viena stilingiausių Paryžiaus mados savaitės viešnių. Įspūdingiausią drabužių derinį Solange pasirinko mados namų „Carven“ kolekcijos pristatymui. Į jį S.Knowles atvyko nuo galvos iki kojų vilkėdama „Carven“ drabužius: sijoną, megztinį aukštu kaklu ir raudonus kailinius. Prie jų moteris priderino kūno spalvos aukštakulnes „Malone Souliers“ basutes.

Anna Dello Russo

Japoniškojo „Vogue“ redaktorė į „Christian Dior“ kolekcijos pristatymą per Paryžiaus mados savaitę atvyko pasipuošusi įspūdingais „Fendi“ kailiniais, kuriuos perjuosė dirželiu. Prie jų Anna priderino raudonus „Fendi“ batus ir tų pačių mados namų rankinę.

Dakota Johnson

Tame pačiame mados renginyje dalyvavo ir juostos „50 pilkų atspalvių“ žvaigždė. Dakota vilkėjo juodą „Christian Dior“ kostiumėlį, prie kurio priderino mažą juodą tų pačių mados namų rankinę ir juodus klasikinius aukštakulnius batelius.

Lily James

Juostos „Pelenė“ („Cinderella“) premjeroje aktorė pasirodė spindėdama ne mažiau nei jos suvaidinta pasakos herojė. Princese Lily pavertė „Elie Saab“ suknia iš aukštosios mados kolekcijos.

Helen Mirren

Į puotą Niujorke aktorė atvyko vilkėdama mėlyną „Carmen Marc Valvo“ suknią su ilgomis rankovėmis. Taliją pabrėžiantis drabužiais 69-erių Helen tiko nepriekaištingai.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.