Ryškiausios žvaigždės demonstravo nepriekaištingą vakaro stilių

Lėšas AIDS tyrimams renkantis fondas „amfAR“ svečius šeštadienį sukvietė į iškilmingą renginį Honkonge. Ryškiausios pasaulio žvaigždės čia paisė black-tie aprangos kodo: spindėjo įstabiomis vakarinėmis suknelėmis ir puikia nuotaika.

Iškilmingos labdaros vakarienės Honkonge viešnios: N.Campbell, V.Beckham, K.Moss.<br>„Scanpix“ ir AP nuotr.
Iškilmingos labdaros vakarienės Honkonge viešnios: N.Campbell, V.Beckham, K.Moss.<br>„Scanpix“ ir AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 14, 2015, 7:36 PM, atnaujinta Jan 10, 2018, 12:04 AM

Susirinkusias garsenybes Honkonge pasitiko kokteiliai ir iškilminga vakarienė. Jos metu vyko aukcionas. Kaip ir visuose šio fondo labdaros renginiuose, šiame buvo siekiama patraukti dėmesį garbiais svečiais iš mados, pramogų ir verslo pasaulio bei taip surinkti kuo daugiau lėšų prasmingai fondo veiklai.

Garsi 44 metų manekenė Naomi Campbell ant raudonojo kilimo spindėjo nuostabia burgundiško vyno spalvos vakarine suknele.

Tulą figūrą pademonstravusiai manekenei kompaniją palaikė ir ne mažiau garsios jos bičiulės Victoria Beckham, Kate Moss ir aktorė Gwyneth Paltrow. Paveldėtoja Paris Hilton.

Neseniai makiažo katastrofą pademonstravusi Victoria šįkart pasistengė ištaisyti klaidą – su balta elegantiška suknele moteris atrodė stulbinamai ir elegantiškai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.