Tik lrytas.lt: įvertink „Aš – stilistas!“ derinius išleistuvėms

Madingame TV3 šou „Aš – stilistas!“ kiekvieną sekmadienį pateikiami sprendimai, ką jaunieji stilistai pasiūlytų savo klientėms pagal komisijos pateiktas temas. Pastarąjį kartą šou dalyviai turėjo papuošti abiturientę išleistuvių vakarui. Lrytas.lt pateikia įvairius derinius. Balsuok už labiausiai patinkantį!

Projekto „Aš – stilistas!“ dalyvių pasiūlyti aprangos deriniai.<br>„fotoPRO“ nuotr.
Projekto „Aš – stilistas!“ dalyvių pasiūlyti aprangos deriniai.<br>„fotoPRO“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 16, 2015, 5:57 PM, atnaujinta Jan 9, 2018, 7:45 PM

Projekto „Aš – stilistas!“ dalyviai, siekdami laimėti šou ir pelnyti svajonių darbą prekybos ir pramogų centre „Ozas“, turi pademonstruoti visą savo fantaziją ir originalius aprangos sprendimus.

Pastovūs komisijos nariai – Agnė Jagelavičiūtė ir Kęstas Rimdžius negaili kritikos strėlių jauniesiems kolegoms. Praėjusį sekmadienį kartu su jais prie komisijos stalelio įsitaisė ir stiliaus ikona Daina Bosas.

Jūs taip pat galite išreikšti savo nuomonę, lrytas.lt balsuodami už pastarosios laidos taikliausią derinį.

Tema – „Išleistuvės“. Modelis – „Mis Fashion TV“ nugalėtoja, abiturientė Karolina Toleikytė.

„Aš – stilistas!“ dalyviai modeliui pasiūlė šiuos derinius:

GODA. Modeliui ji parinko skirtingų faktūrų, juodą ir baltą sijono bei odinės palaidinės derinį, kurį užbaigė ryškiu avietiniu „oversize“ švarku. Taškuota delninė pabrėžė abiturientės naivumą. Aksesuaras – gėlių apyrankė turėjo tapti žaismingu amerikietiškų išleistuvių simboliu.

JORINGIS. Abiturientei jis parinko raudonojo kilimo įvaizdį. Deriniui stilistas panaudojo daugiasluoksnį šilko švarką, baltą švarkelio ir kelnių kostiumą. Amą gniaužianti iškirptė ir aukso spalvos diržas pasirodė verti „Sidabrinės gervės“ apdovanojimų.

INDRĖ. Stilistė sukūrė romantišką derinį, kuriam panaudojo šviesias, blankias, pastelines spalvas. Plisuoto sijono ir švarko ansamblį ji paryškino juodu diržu, perrištu kaspinu, parinko juodą delninę ir batelius.

NERETA ir MONIKA. Mados tinklaraštininkių duetas spalviškai pasirinko kavos su pienu motyvą, madingą dryželių švarką ir romantišką suknelę. Spalvų gama pasikartojo batelių ir delninės kompozicijoje.

DIANA. Paštininke dirbanti mergina pasiūlė išleistuvių suknelės alternatyvą, vertą jaunos maištininkės: modelį ji papuošė odinėmis kelnėmis, marškiniais, o derinį užbaigė juoda skrybėle.

LUKAS. Įdomios formos geltoną švarką stilistas derino su raudonų ir baltų dryželių suknele, kuri išleistuvių dieną pabrėžtų abiturientės lengvabūdiškumą. Raudoni aukštakulniai tampa žaismingo ansamblio neišvengiama dalimi.

AISTĖ. Stilistės pasirinkimas – ryškiai žalios kelnės, suderintos su pieno spalvos liemene ir pasikartojančios vaiskiai žalios spalvos dirželiu. Stilistė neapsiribojo maža delninuke – ji pasiūlė išleistuvėms kutų rankinę ir prie jos priderintus juodus batelius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.