Užsispyrusią ir sportišką E. Citovičiūtę sužavėjo glaustinukės

Nauja miesto mada – glaustinukės vėl karaliauja stiliaus topuose. Naujausias mados tendencijas sekančios moterys drąsiai pritaria toms, kurios sako, kad dailiai kūną aptempiantis triko tinka kasdienai ir išeigai: reikia tik mokėti susikurti teisingą įvaizdį.

E. Citovičiūtė sportiška, palaiko aktyvų gyvenimo būdą, yra užsispyrusi ir kreipia dėmesį į taip, kaip atrodo.<br>J.Kurbatovos nuotr.
E. Citovičiūtė sportiška, palaiko aktyvų gyvenimo būdą, yra užsispyrusi ir kreipia dėmesį į taip, kaip atrodo.<br>J.Kurbatovos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 18, 2015, 12:40 PM, atnaujinta Jan 9, 2018, 3:19 PM

Prekės ženklo „Stilingoji pėdutė“ įkūrėja Rasa Stasionienė džiaug4si, kad prekyboje pasirodžiusios jos kurtos glaustinukės sulaukė didelio moterų susidomėjimo. Prie sėkmės prisidėjo ir šią glaustinukių liniją pristatęs modelis, įvairių televizijos projektų dalyvė, „Mis publika 2013" titulo laimėtoja Elita Citovičiūtė.

„Elitą neblogai pažįstų, todėl šįkart pristatydama kolekciją pagalvojau būtent apie ją. Ši mergina sportiška, palaiko aktyvų gyvenimo būdą, yra užsispyrusi ir kreipia dėmesį į taip, kaip atrodo. Manau, kad glaustinukės jai labai tinka“, – sako Rasa.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.