„Stiliaus“ nuosprendis: šios savaitės stilingiausios

Gero skonio pavyzdys – koks jis? „Stilius“ siūlo įsižiūrėti į garsius žmones, iš kurių galime pasimokyti, kaip patraukliai atrodyti. Šį kartą puikių stiliaus pavyzdžių nebuvo sunku atrasti iškilmingoje „Lietuvos garbės“ apdovanojimų ceremonijoje.

Iš kairės: Vaida Skaisgorė su vyru Rolandu, Rasa Arlauskienė su bičiuliu Sergejumi Troščenkovu ir Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė su draugu Mantu Pitkausku.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Iš kairės: Vaida Skaisgorė su vyru Rolandu, Rasa Arlauskienė su bičiuliu Sergejumi Troščenkovu ir Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė su draugu Mantu Pitkausku.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 22, 2015, 9:54 AM, atnaujinta Jan 8, 2018, 1:58 PM

Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė

„Mis Lietuva 2013“ iškilmingam apdovanojimų vakarui pasirinko daugybe kutų puoštą dizainerio Liutauro Salasevičiaus suknelę su šleifu. Prie jos puikiai derėjo to paties dizainerio sukurti masyvūs raudoni aksesuarai. R.E.Mazurevičiūtės draugas Mantas Pitkauskas vilkėjo specialiai jam pasiūtą kostiumą.

Vaida Skaisgirė

Prodiuserių kompanijos „Videometra“ komunikacijos vadovė (nuotr. su vyru Rolandu) į apdovanojimus atvyko vilkėdama dizainerės Viktorijos Jakučinskaitės sukurta suknele. Prie elegantiškos suknelės, puoštos žydinčiomis sakuromis, moteris priderino natūralų makiažą.

Rasa Arlauskienė

Renginių organizatorė (nuotr. su bičiuliu Sergejumi Troščenkovu) trečiadienio vakarą raudonuoju kilimu žengė vilkėdama mados namų „Valentino“ suknelę, atidengiančią vieną petį. Blizgiais kaspinais padabinta vakarinė suknia puikiai derėjo prie klasikinio makiažo ir raudonai lakuotų nagų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.