Tik lrytas.lt: balsuok už „Aš – stilistas!“ derinius senjoroms

Sekmadieniais per TV3 rodomo šou „Aš – stilistas!“ akiratyje – senjoros, kurios nori pasipuošti, eidamos į draugės jubiliejų. Lrytas.lt pateikia visą paletę originalių ansamblių, kuriuos laidos filmavimo metu parinko ir profesionalūs stilistai, ir teisininkė, šokėja ar mados tinklaraštininkės. Balsuok už labiausiai patinkantį derinį!

Projekto „Aš – stilistas!“ dalyvių pasiūlyti aprangos deriniai senjoroms.<br>„fotoPRO“ nuotr.
Projekto „Aš – stilistas!“ dalyvių pasiūlyti aprangos deriniai senjoroms.<br>„fotoPRO“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 23, 2015, 6:42 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 11:24 AM

Projekto „Aš – stilistas!“ dalyviai kaskart turi įgyvendinti įvairias užduotis, kurias išgirsta filmavimo studijoje atsidūrę prieš Agnę Jagelavičiūtę ir Kęstą Rimdžių. Šiedu kandūs stilistai projekte dirba nuolat, o trečiasis komisijos narys kaskart kinta, priklausomai nuo laidos temos.

„Aš – senjora, ir aš noriu puoštis!“ – pastarąjį sekmadienį stilistams tekusios tokios užduoties rezultatus vertino ir ponia Kristina Brazauskienė.

Filmavimo metu ji išgirdo daug naudingų patarimų senjoroms, kurių nepašykštėjo Agnė ir Kęstas.

Pirmiausia, saulės akiniai 2015 metais nieku gyvu negali būti nešiojami ant galvos, kaip plaukų lankelis. Vyresnio amžiaus moteriai šiukštu netinka ir akiniai baltais ar rožiniais rėmeliais. Senjoroms nedera peršviečiamos palaidinės bei valiūkiškai taškuotos suknelės, išskyrus juodas sukneles su baltais žirneliais, kurios yra amžina klasika. Papuošalus senjoros turi rinktis arba brangius, arba jokius – pigią bižuteriją derėtų palikti vaikaičiams.

Jeigu senjora yra pakankamai pasiutusi, ji draugės 70-mečio proga gali pasipuošti ir odiniu sijonu. Tačiau turi atidžiai įvertinti pėdkelnių spalvą. Jeigu suknelė – trumpomis rankovėmis ir rankos – nuogos, tai ir kojos turi būti nuogos. Kūno spalvos peršviečiamos pėdkelnės tokiu atveju yra sėkmingas pasirinkimas, o tamsiai pilkoms ar juodoms pėdkelnėms būtina ištarti griežtą „ne“.

Sekmadienį liftu žemyn komisija išlydėjo stilistę Indrę Knabikaitę iš Vilniaus. O jūs savo nuomonę galite išreikšti lrytas.lt balsuodami už taikliausią pastarosios laidos derinį.

Tema – „Senjora eina į draugės 70-metį“. Modelis – populiari TV šou dalyvė Joana Bartaškienė.

„Aš – stilistas!“ dalyviai parinko šiuos derinius:

JORINGIS. Poniai Joanai jis pasiūlė pilką kelnių kostiumą, prie kurio priderino įmantriai surištą rožinę skarelę, plonytį dirželį, šviesų lietpaltį ir juodus batelius. K.Brazauskienė argumentavo, kad ji irgi turi įsigijusi kiek per ilgas kelnes, tad nusižiūrėjusi šį variantą jas taip pat pasiraitos.

GODA. Norėdama pabrėžti modelio vidinę laisvę ir gražias kojas, ji parinko infantilią suknelę su burbuliukais, priderindama rusvą skrybėlę ir baltus batelius. „Tai – ne jaunatviškas, o vaikiškas įvaizdis. Dar parinkite kojinaites iki kelių – ir turėsime seną mokinukę!“, – replikavo A.Jagelavičiūtė.

NERETA ir MONIKA. Duetu kovojančios mados tinklaraštininkės parinko, anot komisijos, politikės arbatėlei tinkamą nuobodų ansamblį. Raudona suknelė ir raudoni bateliai žaviai derėjo tarpusavyje, tačiau merginos buvo iškoneveiktos dėl tamsių pėdkelnių. Ponia Joana žvitriai nusiėmusi jas metė šalin.

LUKAS. Vaikiną inspiravo dokumentinis filmas „Amžinai stilingos“, pasakojantis ape ryškias ir ekstravagantiškas Niujorko stileivas, kurioms – gerokai per 60. J.Bartaškienei jis parinko itin spalvingą ansamblį, atitinkantį jos asmenybę. K.Brazauskienė tai pavadino „spalvų bomba“, tačiau A.Jagelavičiūtės ir K.Rimdžiaus tokia paletė neišgąsdino.

AISTĖ. Stilistė parinko odinio, raukto sijono ir baltos palaidinės su užtrauktukais derinį, taip pat pritaikė aukso spalvos diržą, paryškinantį laibą modelio liemenį. „Ji pasirinko saugias spalvas, bet nepaprastą jaunatviškumą“, – teigė A.Jagelavičiūtė, o K.Brazauskienė pasidžiaugė neprašovusi, įsigydama panašią palaidinę.

EVALDAS. Reaguodamas į sezono tendencijas – „miksuoti“ faktūras ir raštus, vizualistas pasiūlė poniai Joanai įdomaus kirpimo sijoną, prie jo pritaikė palaidinę su „sijonėliu“ ir margintą paltą. Ansamblį užbaigė atviromis basutėmis, kurias A.Jagelavičiūtė būtų tuoj pat nuavusi. „Palaidinės siluetas – tobulas, tačiau spalva – netinkama. Jeigu ji būtų tamsiai mėlyna – būtų puiku“, – komentavo K.Rimdžius.

INDRĖ. Stilistė modeliui parinko blukintos garstyčių spalvos paladinę ir leopardines kelnes, prie ansamblio priderino elegantiškus batelius patogia pakulne. Komisijai pasirodė, kad ponia taip vilkėdama atrodo nepakankamai prabangiai, kompoziciją galėjo išspręsti elegantiškas švarkelis ar kitokia palaidinė.

KĘSTAS RIMDŽIUS. Profesionalus stilistas ir komisijos narys pasiūlė savo variantą, pirmiausiai atsižvelgdamas į tai, kad 70-mečio vakarėlis reikalauja iš ponių pagarbios elegancijos. J.Bartaškienei jis parinko baltą kostiumėlį. Švarkelio juodos sagos žaismingai derėjo su išilgais palaidinės dryželiais, kurie pasikartojo delninukės dryžiuose. Ansamblį K.Rimdžius užbaigė rugiagėlių spalvos bateliais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.