Dizainerės K. Kruopienytės pavasario naujiena – tapytos rankinės

Naujausią savo pavasario ir vasaros kolekciją pristatanti dizainerė Kristina Kruopienytė šiltuoju metų laiku atsigręžė į spalvas – atšilus orui ji ir pati trokšta spalvų, atgimimo, šviesos. Todėl ir nauja jos kolekcija alsuoja ryškiai mėlyna, geltona spalvomis.

Modeliai iš K.Kruopienytės naujausios pavasario ir vasaros kolekcijos.<br>„Tomas Kauneckas Photography“ nuotr.
Modeliai iš K.Kruopienytės naujausios pavasario ir vasaros kolekcijos.<br>„Tomas Kauneckas Photography“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 24, 2015, 7:23 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 8:55 AM

„Juoda mano kūryboje yra ta spalva, nuo kurios visada tarsi atsispiriu, todėl ji nedingsta iš mano kolekcijų. Tačiau šiam pavasariui ir vasarai norėjau spalvų ir ryškių akcentų“, – pasakojo dizainerė.

Kolekcijoje vyrauja įvairūs audiniai – ir natūralūs, ir ne, todėl Kristina šypsosi įtiksianti bet kokio skonio savo drabužių dėvėtojui. Natūralūs audiniai – ne paprasti. Štai jos linas spindi sidabro paviršiumi, su elastanu – audinys paveiktas technologijų.

K.Kruopienytė šioje kolekcijose, kaip ir ankstesnėse neatsisako kone pagrindinio savo braižo elemento – klasiką ji derina su šiuolaikinėmis tendencijomis, tarpusavyje jungia tarsi priešingus dalykus, kuria įdomias drabužio konstrukcijas.

Kristinos kūryboje atsispindi idėja būti visada žingsniu priekyje. Konstrukcijos, šiuolaikinė klasika, inovacijos – čia viskas susilieja. Tai yra dabartis ir ateitis, kuri visada mokosi iš praeities pamokų.

Kiekvieną sezoną dizainerė ieško naujo, besikeičiančio požiūrio, tačiau taip pat išlaiko lengvai atpažįstamą stilių.

Didžioji šių metų K.Kruopienytės naujiena – rankinės. Visos jos – tapytos jos piešiniais, todėl nė viena klientė neturės tokios pat.

Kristinos Kruopienytės mados ženklas nėra šokiruojantis ar provokuojantis, tačiau maištingas. Naujausios pavasario ir vasaros kolekcijos modeliu Kristina pasirinko modelį Dovilę Viršilaitę, mat ši puikiai atspindi jos moterį – brandžią, rafinuotą, elegantišką asmenybę, kuri ieško savito stiliaus ir spinduliuoja pasitikėjimą savimi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.