Gražuolė Eva Mendes: skyrybų priežastis – kelnėtos moterys

Panašu, kad amerikiečių aktorė, modelis, atlikėja ir dizainerė Eva Mendes nutarė pasauliui įrodyti, kad ne visi amerikiečiai pakvaišę dėl džinsų ir sportinių eilučių. 41 metų moteris neseniai savo „Instagram“ paskyroje pareiškė, kad daugelio skyrybų priežastis – sportinės kelnės, o dabar ji atkreipė dėmesį į džinsus.

Užuot dėvėjusi kelnes, E.Mendes visuomet renkasi sukneles ar sijonus.<br>„Scanpix“ nuotr.
Užuot dėvėjusi kelnes, E.Mendes visuomet renkasi sukneles ar sijonus.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 30, 2015, 4:25 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 11:14 PM

„Sportinės kelnės? Ne, ne ir dar kartą ne! Damos, pagrindinė skyrybų priežastis Amerikoje yra sportinės kelnės! Jūs tiesiog neturite teisės jų dėvėti“, – rėžė E.Mendes.

Ji pabrėžė, kad sau niekada neleidžia prieš mylimąjį pasirodyti su treningais.

„Mano stilius – labai moteriškas. Nemėgstu kelnių. Žinoma, dėviu jas, tačiau kur kas patogiau jaučiuosi su suknele ar sijonu. Gatvėje mane dėvinčią džinsais galite pamatyti vienu vieninteliu atveju – jei vienu metu bus skalbiami visi iki vieno mano sijonai.

Be to, džinsinio audinio drabužiai man yra labai nepatogūs, kausto judesius, neleidžia jaustis laisvai, nepalieka vietos vaizduotei“, – kalbėjo gražuolio aktoriaus Ryano Goslingo itin stilinga mylimoji, praėjusį rudenį su juo susilaukusi dukters Esmeraldos. 

Užuot dėvėjusi kelnes, Eva visuomet renkasi sukneles. Pabrėžiančias jos moteriškumą. Daugelis jų primena 50-uosius metus, dvelkia romantika. Taip pat E.Mendes yra pamišusi dėl galvos aksesuarų – jos plaukus kone kaskart puošia vienas jų.

„Jei turiu kokių nors abejonių dėl savo šukuosenos, tai tiesiog originaliai užsirišu šalį, kad jis primintų rytų moterų mėgstamą turbaną“, – sakė ji. 

Dėl to, kokius drabužius pasirinkti, modelis jau nebesuka sau galvos, o prie spintos kasdien užtrunka vos dešimt minučių.

„Esu labai gerai išstudijavusi, suvokusi, save per daugelį metų ir dabar esu visiškai tikra, kas man tinka, o ko reikėtų atsisakyti. Smėlio laikrodžio siluetas ir brangus odinis diržas – tai, ko man reikia, kad jausčiausi nepakartojama“, – pasakojo Eva.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.