Tik lrytas.lt: balsuok už „Aš – stilistas!“ derinius nėščiosioms

Sekmadienį TV3 šou „Aš – stilistas!“ dalyviai pasiūlė šiuolaikiškų drabužių derinių būsimoms mamytėms. Jų modeliu tapusi būsimoji Žvagulių marti Ineta Puzaraitė savo kailiu įsitikino, kas tinka jos apvalėjančioms linijoms, o kas – ne. Kviečiame balsuoti už labiausiai patinkantį derinį!

Projekto „Aš – stilistas!“ dalyvių pasiūlyti deriniai nėštukei Inetai Puzaraitei.<br>„fotoPRO“ nuotr.
Projekto „Aš – stilistas!“ dalyvių pasiūlyti deriniai nėštukei Inetai Puzaraitei.<br>„fotoPRO“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 30, 2015, 3:43 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 11:28 PM

Projekto „Aš – stilistas!“ dalyviams Agnė Jagelavičiūtė ir Kęstas Rimdžius pateikė naują iššūkį – aprengti nėštukę. „Nėštumas ne liga, bet jis turi niuansų, – sakė A.Jagelavičiūtė. – Moteris ir toliau nori daryti tai, ką mėgsta. Ji nori avėti gražius batelius, bet tinsta kojos. Ji nori būti patraukli savo vyrui. Gal ji netgi nori toliau daryti karjerą. Ir kas jai tai uždraus? Tiesiog reikia moteriai padėti, kad ji ir atrodytų, ir jaustųsi gerai.“

Trečiąja komisijos nare šioje laidoje tapusi atlikėja Natalija Bunkė savo ruožtu išsakė emocingą kalbą, kad besilaukdama moteris nėra stebuklingai laiminga, nes mato akivaizdžius dalykus: ji nėra graži, ji yra tiesiog stora.

Šou dalyviams teko pasirūpinti, kad laidos modelis – buvusi grupių „Mokinukės“ ir „Studentės“ narė Ineta – vis dėlto jaustųsi gerai ir vienam iš jų vėliau suteiktų neliečiamybę.

Savo sprendimu nėštukė pradžiugino vieną stipriausių šou dalyvių Joringį, o žaidimą palikti šįkart teko teisininkei Gintarei. Ar jūs pritariate komisijos sprendimui? Balsuokite už pastarosios laidos taikliausią derinį.

Tema „Aš laukiuosi, bet nenoriu sėdėti namuose“. Modelis – pirmagimio besilaukianti I.Puzaraitė.

„Aš – stilistas!“ dalyviai parinko šiuos derinius:

JORINGIS. Inetą jis papuošė patogiais džinsais ir ryškiais sportiniais bateliais, judesių nevaržančia geltonos spalvos palaidine, prie jos priderino madingus hipiškus aksesuarus. Iš verstos odos rankinės kyšojo rožiniai aukštakulniai, kaip švelnus aidas tų dienų, kai Ineta koncertavo scenoje. Norėdama vėl pasipuošti bateliais, ji galėjo bet kada tai padaryti.

GINTARĖ. Prisimindama, kaip jautėsi būdama nėščia, šou dalyvė pirmenybę teikė patogumui. Raudonos laisvalaikio kelnės, sportiniai bateliai ir nevaržantis bliuzonas turėjo suteikti modeliui judėjimo laisvę.

GODA. Saulės akinius kurianti mergina šį aksesuarą parinko ir savo modeliui. Inetą ji papuošė sijono ir gėlėtos palaidinės deriniu, viską užbaigdama patogiais melsvais lygiapadžiais. „Jaučiuosi kaip pamergė“, – nelinksmai ištarė modelis.

NERETA ir MONIKA. Mados tinklaraštininkų duetas ypač džiaugėsi modeliui parinktais skirtingų spalvų džinsiniais marškiniais, prie jų priderino baltas kelnes ir geltonas atviras basutes. Šiame ansamblyje suskambėjo ir geltonas kaklo papuošalas bei ruda delninė.

LUKAS. Savo modeliui jis parinko madingos mėtų spalvos suknelę, ne tik neslepiančią, bet ir pabrėžiančią Inetos kūno pokyčius. Lengvą pavasarišką įvaizdį stilistas sustiprino šviesiu švarkeliu ir dramblio kaulo spalvos aukštakulniais, o ansamblį užbaigė ryškiu akcentu – molio spalvos rankine.

AISTĖ. Stilistė pasiūlė modeliui šiuo metu madingą tropikų raštų palaidinės ir lakuotos odos sijono derinį, prie jo pritaikė balintos kavos rankinę ir raudonus aukštakulnius. Komisijai pasirodė, kad taip atrodanti Irūna primena „nėščią mokinukę“.

EVALDAS. Atkreipęs dėmesį į nėštukės būdą, jis parinko patogius laisvalaikio drabužius: laisvai krintančią suknelę ir lietpaltį, priderino patogios platformos batus ir valiūkišką kepuraitę.

KĘSTAS RIMDŽIUS. „Nėščiai moteriai nereikia slėpti savo pilvo – tai yra labai gražu“, – teigė profesionalus stiliaus ekspertas ir šou komisijos narys, kurdamas savo derinį. Marinistinių dryželių palaidinė, smėlio spalvos suknelė, žaismingi kaklo papuošalai ir auksu žėrintys sportiniai bateliai – tai tiko ir Inetos charakteriui, ir jos dabartinei būsenai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.