D. Versace ir R. Zellweger pamėgto botokso erai atėjo galas?

Šia procedūra slapčia kliaujasi daugybė pramogų pasaulio žvaigždžių – vieni įnirtingai slepia, kiti, tuo tarpu, įspendžiami į kampą nedrąsiai prabyla. Botulino toksino injekcijos šiais laikais – anokia naujiena, bet apie tai kalbėti vis dar nepatogu. Laimė, pažvelgus į nenatūraliai patobulintą dizainerės Donatellos Versace veidą, daugelis ima ieškoti sveikesnių, neinvazinių alternatyvų.

Renee Zellweger ir Donatellos Versace pamėgto botokso erai atėjo galas?<br>ViDA Press/Scanpix nuotr.
Renee Zellweger ir Donatellos Versace pamėgto botokso erai atėjo galas?<br>ViDA Press/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 9, 2015, 5:01 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 4:53 AM

Neinvazinių procedūrų populiarumas praėjusiais metais, lyginant su 2013-aisiais, šoktelėjo net tris kartus. Padėkoti reikėtų ne tik nuolat desperatiškai nuo senatvės bėgančiai D.Versace, bet ir aktorei Renee Zellweger, kuri į žurnalo „Elle“ surengtus Holivudo moterų apdovanojimus atvyko atrodanti lyg kitas žmogus – Bridžitos Džouns nebuvo likę nė kvapo.

Šie pavyzdžiai tėra vieni iš daugelio, dėl kurių moterys ieško sveikesnių ir natūralesnių alternatyvų. 12 metų botokso šlovės pamažu ima blėsti – tą įrodo ir padidėjęs susidomėjimas mikrodermabrazijos procedūromis, skirtomis senėjimo procesų prevencijai bei pigmentinių dėmių ir smulkių raukšlelių mažinimui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.