Per ankšta suknelė Jennifer Lopez sukėlė daug nepatogumų

Vardan grožio reikia aukotis ir, panašu, kad dainininkė Jennifer Lopez patyrė tai savo kailiu. 45-erių moteris susilaukė sunkumų bandydama valgyti, vaikščioti ir netgi kvėpuoti įsispraudusi į suknelę, kuri aiškiai buvo jai per maža.

Jennifer Lopez įsispraudė į per mažą suknelę.<br>ViDA Press nuotr.
Jennifer Lopez įsispraudė į per mažą suknelę.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-04-09 20:05, atnaujinta 2018-01-07 04:41

„The Love Don't Cost a Thing“ atlikėja pastebėta pati bandanti taisyti situaciją. Dainininkė pasipuošusi juoda, pečius apnuoginančia suknele, per kurios nugarą driekėsi metalinės aplikacijos užtrauktukas, vos judėjo.

Atlikėjai nepavykus pačiai užsitraukti užtrauktuko, prie jos kaip mat pribėgo asistentė. Atlikėja atrodė gana susirūpinusi šia problema, kurios pačiai išspręsti nepavyko. Tačiau vos po kelių minučių 2 vaikų mama vėl šypsojosi žiūrėdama į telefono ekraną.

Auksiniai žvaigždės plaukai buvo suimti į aukštą kuodą, o jos makiažas atrodė stulbinančiai. Bronziniai skruostai, rožinis blizgesys ir patamsintos akys išryškino gražius moters bruožus.

Kaip pastebėjome, J.Lopez ne pirmą kartą apsivelka drabužius, kurie jai kelia nepatogumų. Dar prieš 15 metų pasirodžiusi „Grammy“ apdovanojimuose su iššaukiančia „Versace“ mados namų kurta suknele ji susilaukė ypatingo žiniasklaidos dėmesio.

Žalia, egzotiškais raštais marginta suknelė, kurios šilkinė medžiaga šiek tiek persimatė, įėjo į istoriją. Tai yra turbūt daugiausiai dėmesio pasaulyje sulaukusi suknelė, kurią vilkėjo J.Lopez.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.