Prie L.Salasevičiaus prisijungęs R. Petreikis pristatė kolekciją

Dizainerio Raimundo Petreikio kūriniai vėl sugrįžta ant mados podiumo. Vilniuje jau ne pirmus metus gyvenantis klaipėdietis prisijungė prie artimo bičiulio dizainerio Liutauro Salasevičiaus įkurtų mados namų „Madam pareis vėliau“ ir specialiai jiems sukūrė drabužių kolekciją. Po trijų metų pertraukos jo kūrybos gerbėjai išvydo baroko įkvėptą kolekciją moterims „Aukso amžius“.

Renginio akimirka.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Renginio akimirka.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 11, 2015, 9:56 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 1:13 AM

Sodrių spalvų kolekciją „Aukso amžius“ sudaro vienuolika moterims skirtų apdarų iš šilko, aksomo, organzos, taftos. Naujosios kolekcijos drabužiai dailinti specialiai R.Petreikiui pagamintomis aukso spalvos metalinėmis detalėmis – diržais, apyrankėmis. Iš viso dienos šviesą išvys vienuolika Raimundo kurtų suknelių, sijonų ir palaidinių, skirtų kasdienai, tačiau apsiavus aukštakulnius ir lūpas paryškinus raudonu blizgiu su šiais apdarais kiekviena moteris puikiai jausis ir vakarėlyje, teatre ar smagiame pasisėdėjime su bičiuliais miesto bare.

Kartu su žinomu dizaineriu L.Salasevičiumi po vienu stogu kuriantis Raimundas sako, kad jo ir Liutauro drabužių kolekcijos skirtingos – pastarojo kūriniai ištaigingi, itin puošnūs, o Raimundo kuriami drabužiai labiau žemiški, skirti kasdieniam dėvėjimui, todėl kardinaliai skiriasi nuo mados namų „Madam pareis vėliau“ įkūrėjo darbų. Prie mados namų „Madam pareis vėliau“ prisijungus Raimundui dabar moterys ras dar didesnį įvairių stilių suknelių ir sijonų pasirinkimą, gausesnį idėjų srautą po vienu stogu.

Prieš aštuonerius metus siuvimą ir išvaizdos dizainą baigęs Raimundas pirmąją mados studiją atidarė Klaipėdoje. Uostamiesčio moteris džiugino kasdieniais ir proginiais drabužių deriniais, pademonstravo kelias vakarinių suknelių kolekcijas. Nepamiršo ir vyrų – stipriajai lyčiai pristatė daug atgarsių sulaukusius išskirtinio dizaino margaspalvius apatinius.

Teatralizuotas Raimundo Petreikio kolekcijos „Aukso amžius“ šou bus pristatytas parodų centre „Litexpo“, tarptautinio grožio ir industrijos renginio „Pelenė“ metu. Specialiai šiam šou šukuosenas ir makiažus kūrė ką tik savo kolekciją pristatęs mados namų „Madam pareis vėliau“ dizaineris L.Salasevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.