Stilingiausios kunigaikštienės Catherine nėštumo akimirkos

Jau netrukus antro kūdikio susilauksianti Kembridžo kunigaikštienė Catherine pasitraukė iš viešumos. Visuomenei ji vėl pasirodys tik gimus vaikui. Neabejotina, kad Catherine sugrįžimas į viešąjį gyvenimą britams sukels euforiją, mat ji – viena labiausiai mėgstamų karališkosios šeimos narių.

Catherine britams visada buvo stiliaus ikona.<br>„Scanpix“ ir ViDA Press nuotr.
Catherine britams visada buvo stiliaus ikona.<br>„Scanpix“ ir ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 13, 2015, 9:14 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 9:58 PM

Britus domina viskas, kas yra susiję su jų  mylima kunigaikštiene: ką ji valgo, kokius filmus žiūriu, kokio aukščio jos batelių pakulnė. Nors Catherine aprangos stilius nėra išskirtinis, greičiau itin rafinuotas ir santūrus, žmonės moterį laiko stiliaus ikona.

Kembridžo kunigaikštienė geriau nei bet kas kitas žino, kaip sunku išlaikyti tokį nepriekaištingą įvaizdį nėštumo metu, kai kūno formos nebe tokios kaip anksčiau ir daugelis drabužių tiesiog nebetinka.

Tačiau akivaizdu, kad susidoroti su stiliaus iššūkiais Catherine pavyko kuo puikiausiai. Geriausius kunigaikštienės aprangos derinius rasite naujienų portalo lrytas.lt nuotraukų galerijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.