Supermodelis G. Bundchen atsisveikino su podiumu

Daugiausiai uždirbanti pasaulio manekenė Gisele Bundchen trečiadienį atsisveikino su podiumu, kuriuo San Paulo mados savaitėje žengė paskutinį kartą, skelbia „DailyMail“.

Manekenė G.Bundchen atsisveikino su podiumu.<br>AP nuotr.
Manekenė G.Bundchen atsisveikino su podiumu.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Apr 16, 2015, 9:47 AM, atnaujinta Jan 6, 2018, 5:10 PM

34-erių brazilė, dviejų vaikų motina, ištekėjusi už amerikietiškojo futbolo komandos „New England Patriots“ puolėjo Tomo Brady, teigė norinti daugiau laiko skirti šeimai, tačiau pažadėjo ir toliau tęsti darbą mados industrijoje. Supermodelio mylimąjį trečiadienį buvo galima išvysti sėdintį pirmoje eilėje ir stebintį stulbinamą žmonos pasirodymą.

Manekenė jau du dešimtmečius yra ryškiausia mados kolekcijų pristatymo žvaigždė ir yra dirbusi su tokiais mados namais, kaip „Chanel“ ir „Carolina Herrera“. Moteris taip pat gali pasigirti nuosava apatinio trikotažo linija „Gisele Bundchen Intimates“.

Trečiadienį socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje G.Bundchen rašė esanti dėkinga, kad jai vos 14-os buvo suteikta tokia galimybė pradėti kelionę po mados pasaulį. Duodama interviu „Globo" televizijai, moteris savo gyvenimą palygino su vandens pripildytu puodeliu.

„Jei tavo puodelis pilnas, kaip tu gali jį papildyti? Ištuštinu puodelį, kad galėčiau įpilti į jį ko nors daugiau“, – portugalų kalba kalbėjo žinomiausias pasaulyje modelis.

Su podiumu manekenė atsisveikino San Paulo mados savaitėje. Būtent ten ji pradėjo savo karjerą. G. Bundchen trečiadienį pristatė Brazilijos mados namų „Colcci“ drabužių kolekciją. Šiems madų namams ji atstovauja nuo 2005-ųjų. Podiumu trečiadienį moteris žengė tris kartus.

Žurnalo „Forbes“ duomenimis, 2014 metais G.Bundchen uždirbo 47 mln. dolerių ir aštuonerius metus iš eilės buvo pripažinta daugiausiai uždirbančia manekene.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.