Tik lrytas.lt: balsuokite už „Aš – stilistas!“ derinius šeimai

TV3 šou „Aš – stilistas!“ dalyviams paskutinę laidą teko nelengvas išbandymas. Jiems teko aprengti dizainerę Viktoriją Jakučinskaitę, kuri išbraukusi iš savo drabužinės kelnes, ir jos vyresnėlę dukterį Ievą Mają, kuri, atvirkščiai, nekenčia suknelių. Šeimyninis duetas tapo modeliais. Balsuokite už įdomiausią derinį!

Projekto „Aš – stilistas!“ dalyvių pasiūlyti deriniai Viktorijai Jakučinskaitei ir jos dukrai Ievai Majai.<br>„fotoPRO“ nuotr.
Projekto „Aš – stilistas!“ dalyvių pasiūlyti deriniai Viktorijai Jakučinskaitei ir jos dukrai Ievai Majai.<br>„fotoPRO“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 16, 2015, 1:27 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 4:41 PM

„Viktorija ir moteriškumas yra beveik tas pats žodis“, – teigė projekto „Aš – stilistas!“ vedėja Agnė Jagelavičiūtė, savo seną bičiulę V.Jakučinskaitę ir jos dukrą pakvietusi tapti laidos modeliais.

Viktorijai buvo įdomu, ką jai – mados profesionalei – pasiūlys būsimieji stilistai, todėl ji specialiai neprieštaravo rengiama taip, kaip pati galbūt niekuomet nepasipuoštų. Paradoksas: po šios laidos dizainerė iš naujo įvertino kelnes, o jos vyresnėlė atlaidžiau pažvelgė į sukneles.

Stilistai duetą turėjo aprengti taip, kad jis būtų tinkamai sutiktas ir įvertintas giminės šventėje. Ką turi vilkėti miestietė, nuvykusi pietų į provinciją? Ar tokiai progai tinkama sportinė avalynė? Ir kaip įtikinti 11-metę, kad močiutei nepatiks plėšyti džinsai? Komisijos sprendimu blogiausiai šįkart pasirodė Joringis. O modelių duetas savo favorite paskelbė Aistę. Ką apie stilistų derinius manote jūs? Balsuokite už savo mėgiamiausius!

Tema – „Giminės suvažiavimas kaimo sodyboje“. Modeliai – mama ir dukra – Viktorija Jakučinskaitė ir Ieva Maja.

„Aš – stilistas!“ pasiūlyti deriniai:

JORINGIS. Viktorijai jis parinko amerikietišką variantą: saulės akinius, baltą švarkelį su kišenėmis, perjuostą diržu, ryškiai žalias kelnes ir alyvinės spalvos sportinius batelius. Ievai Majai stilistas pasiūlė gėlėtą suknelę, džinsinį švarkelį ir baltus sportbačius. Modeliams toks derinys nepatiko: mergaitė jautėsi pernelyg vaikiška, o mama pasijuto lyg turėjusi bėgti iš namų dėl gaisro, kai net nuotraukų negali pasiimti.

NERETA ir MONIKA. Mados blogerių duetas pasirinko šį sezoną madingą skirtingų raštų ir faktūrų derinimo taktiką. Viktoriją jos aprengė balta palaidine ir kliošiniu sijonu su margučius primenančiais karoliukų raštais. Ansamblį užbaigė dryžuota delninė bei juodi lakuoti aukštakulniai. Mergaitę duetas papuošė kepuraite su ausytėmis, džinsiniais marškiniais ir plisuotu sijonu.

AISTĖ. Stilistė Ievai Majai susuko kuodelį ir jį papuošė gėlėtu aksesuaru. Smulkiomis gėlėmis margintus marškinius praturtino šaliu, riešus papuošė apyrankėmis. Ievai-Majai ypač patiko džinsai ir batai su kutais. Viktorijai pasiūlyti džinsai tapo tikru akibrokštu – niekada jų nedėvinti moteris po filmavimo juos įsigijo kartu su šį sezoną madingų spalvų ir raštų skara. Viktorijai ypač tiko garstyčių spalvos paltas ir prie jo priderinta odinė kuprinė bei gelsvi aukštakulniai. EVALDAS. Viktorijai pasiūlytas geltonų natų ansamblis – švarkas ir ryškesnė palaidinė puikiai derėjo su odinėmis kelnėmis ir platformos pagrindo batais įmantria pakulne. Prie jų stilistas parinko šį sezoną madingą juodą rankinę su kutais. Dukrai buvo parinktas sportinis švarkelis su tropinių gėlių motyvais, šviesių tonų suknelė, kutų batai ir žaisminga kuprinė.

KĘSTAS RIMDŽIUS. Mamos ir dukters duetui profesionalus stilistas sukūrė romantišką savaitgalio derinį, kuris giminės suvažiavime neliktų nepastebėtas, bet kartu nesukeltų skandalo. Mergaitei jis parinko šiuolaikišką lietpaltį, nertinį su širdele, priderino pintą rankinę. Viktorijai stilistas pasiūlė melsvą paltą ir laisvai krintančią plisuotą suknelę bei elegantiškus smėlio spalvos batelius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.