Batų parduotuvėje Beyonce pademonstravo nepriekaištingą stilių

Dizainerio Giuseppe Zanotti naujausios batų parduotuvės atidaryme, Kalifornijoje, Beyonce atrodė pritrenkiančiai. Atlikėja visada pasižymėjo savitu stiliumi, bet šį kartą ji kaip niekada pasistengė. Kukliai, nepriekaištingai ir subtiliai- štai kaip žvaigždė apsireiškė atidaryme.

Aptemptas sijonas,palaidinė ilgomis rankovėmis ir šiek tiek atviras liemuo išryškino nuostabią atlikėjos figūrą.<br>„Scanpix“ nuotr.
Aptemptas sijonas,palaidinė ilgomis rankovėmis ir šiek tiek atviras liemuo išryškino nuostabią atlikėjos figūrą.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Fausta Simaitė

Apr 17, 2015, 12:47 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 2:15 PM

Palikusi savo vyrą Jay Z namuose prižiūrėti dukterį Blue Ivy, pati moteris nesnaudė – savo pašonėje visą vakarą ji turėjo patį G.Zanotti.

Atlikėja vilkėjo dviejų dalių baltą kostiumėlį. Aptemptas sijonas,palaidinė ilgomis rankovėmis ir šiek tiek atviras liemuo išryškino nuostabią atlikėjos figūrą. Nėra abejonių, Beyonce vis dar gyvena nuotakos nuotaikomis po šio savaitgalio, kai jos mama susituokė su Richard Lawson. Baltam ansambliui užbaigti hitų kūrėja pasirinko juodą skrybėlę ir atidarymo kaltininko kurtus batelius. Prie puikiai suderintos aprangos, pop atlikėja nepamiršo ir smulkių detalių. Ji pasirinko švelnų makiažą, kuriuo paryškino savo putlias lūpas ir išraiškingas akis. O savo rankas bei kojas papuošė rožiniu nagų laku. Visą vakarą „Single Ladies“ dainininkė džiugino visus savo akinančiai balta šypsena.

Nors G.Zanotti garsėja savo dangoraižio aukščio aukštakulniais bateliais, šį kartą rodos Beyonce dėmesį prikaustė sportinio tipo platformos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.