Kantri muzikos apdovanojimuose – spalvingos stiliaus varžytuvės

Sekmadienio naktį Arlingtone, Teksaso valstijoje, vyko 50-ieji Kantri muzikos akademijos apdovanojimai (kitaip – Academy of Country Music (ACM), – Red.). Kaip ir kasmet čia buvo pagerbti geriausi kantri muzikos atstovai už indėlį į šio žanro kultūros puoselėjimą JAV ir visame pasaulyje. Raudonuoju kilimu žengė garsiausios užsienio žvaigždės.

Iš kairės: Sofia Vergara, Miranda Lambert ir Stevenas Tyleris.<br>„Scanpix“ nuotr.
Iš kairės: Sofia Vergara, Miranda Lambert ir Stevenas Tyleris.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 20, 2015, 3:20 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 8:57 AM

Įprastai anksčiau garsenybės šia proga pasipuošdavo suknelėmis, dekoruotomis nėriniais ar pasiūtomis iš satino, prie kurių moterys derino kaubojų batus. Tačiau šiemet, dėka Taylor Swift ir kitų jaunų atlikėjų, Kantri muzikos akademijos apdovanojimų raudonasis kilimas nedaug skyrėsi nuo kitų.

Dainininkė Miranda Lambert vilkėjo alyvų spalvos Bibhu Mohapatra suknią iš aukštosios mados kolekcijos. Didelė iškirptė ir gilus skeltukas atkreipė kone visų vyrų dėmesį. Prie įspūdingo drabužio Miranda priderino Kimberly McDonald juvelyrinius dirbinius.

Aktorės Sofia Vergara ir Reese Witherspoon sužavėjo kuklesniais, tačiau toli gražu ne prastesniais įvaizdžiais. Abi aktorės vilkėjo žėrinčius juodos ir sidabro spalvos derinius.

Kuklumu išsiskyrė dainininko Nicko Jonas mylimoji Olivia Culpo. Elegantiška „Azzedine Alaia“ balta suknia išryškino kiekvieną gražuolės kūno linkį. Prie jos „Mis Amerika 2012“ priderino sidabro papuošalus ir sidabriškai žėrinčią delninukę.

Nors dailiosios lyties atstovės buvo išsipusčiusios nuo galvos iki kojų, ne visi vyrai kreipė dėmesį į aprangos kodą. Pavyzdžiui, aktorės Nicole Kidman mylimasis muzikantas Keithas Urbanas atvyko vilkėdamas juodus džinsus, marškinėlius ir sportinius batelius.

Tuo tarpu grupės „Aerosmith“ lyderis Stevenas Tyleris vilkėjo vienu iš JAV pop art menininko Roy Lichtensteino darbų papuoštas kelnes. Spalvingą įvaizdį dainininkas užbaigė 9-ojo dešimtmečio stiliaus akiniais nuo saulės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.