Po gimdymo į viešumą grįžusi Blake Lively atrodė pribloškiančiai

Neseniai pirmagimio susilaukusi Holivudo žvaigždė Blake Lively grįžo į viešumą su trenksmu. Per filmo „Adelainos amžius“ (angl. „Age of Adeline“) visų akys buvo nukreiptos būtent į Blake – raudona žemę šluojanti suknia prikaustė aplinkinių dėmesį.

Raudona žemę šluojanti Blake Lively suknia prikaustė aplinkinių dėmesį.<br>„Scanpix“ ir ViDA Press nuotr.
Raudona žemę šluojanti Blake Lively suknia prikaustė aplinkinių dėmesį.<br>„Scanpix“ ir ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-04-20 21:01, atnaujinta 2018-01-06 08:08

Beveik po keturių mėnesių pertraukos gerbėjams vėl pasirodžiusi aktorė vilkėjo „Monique Lhuillier“ suknią, sudarytą iš dviejų dalių: nėriniais ir odos detalėmis dekoruotos viršutinės dalies ir plunksnas primenančio audiniu puošto sijono. Drabužis buvo toks aptemptas, kad aplinkiniams neliko abejonių, jog Blake susigrąžino nepriekaištingas formas, kuriomis puikavosi iki gimdymo.

Nors ekstravagantiškos suknios iškirptė buvo gana gili, B.Lively nesegėjo jokio kaklo papuošalo. Vietoje jo aktorė pasirinko masyvius deimantais nusagstytus auskarus.

Įvaizdį užbaigė raudonos aukštakulnės basutės ir žuvies formos dizainerės Judith Leiber delninė rankinė. Ši maža žėrinti delninė gal ir nėra talpi, tačiau toks išskirtinis dizainas kainuoja ne tiek jau mažai – maždaug 7400 eurų.

Į juostos „Adelainos amžius“, kuriame 27-erių aktorė atlieka pagrindinį vaidmenį, Blake atvyko lydima ne mylimojo aktoriaus Ryano Reynoldso, o savo motinos Elaine ir brolio Erico Lively.

Blake ir Ryanas prisiekė amžiną meilę slaptoje vestuvių ceremonijoje 2012 metais. Praėjusių metų gruodžio pabaigoje B.Lively pagimdė pirmagimę James. Ji – pirmas vaikas tiek Blake, tiek Ryanui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.