Tik lrytas.lt: balsuok už „Aš – stilistas!“ derinius vestuvėms!

TV3 šou „Aš – stilistas!“ dalyviai gavo dar vieną intriguojančią užduotį – sukurti derinį vestuvėms, kurios prasideda oro uoste, o iškart po ceremonijos jaunavedžiai išskrenda medaus mėnesio. Nuotaką įkūnijo TV3 projektų žvaigždė Jolanta Leonavičiūtė. Balsuokite už įdomiausią derinį!

Projekto dalyvių pasiūlyti deriniai.<br>„fotoPRO“ nuotr.
Projekto dalyvių pasiūlyti deriniai.<br>„fotoPRO“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 20, 2015, 6:02 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 8:29 AM

Kaip papuošti nuotaką, kuri nekelia vestuvių puotos, o vos prisiekusi amžiną meilę savo partneriui šoka į lėktuvą? J.Leonavičiūtei teko įsijausti į tokią rolę ir pasimatuoti įvairiausius drabužių derinius, kuriuos pristatė „Aš – stilistas!“ konkursantai, TV3 projekte besivaržantys dėl darbo vietos prekybos ir pramogų centre „Ozas“. Ką apie stilistų derinius manote jūs? Balsuokite už savo mėgiamiausius!

Tema – „Kitokios vestuvės“. Modelis – Jolanta Leonavičiūtė.

„Aš – stilistas!“ pasiūlyti deriniai:

JORINGIS. Stilisto galvoje gimė toks scenarijus – jaunavedžiai skrenda į Barseloną, „Sagrada Familia“ katedrą, o kas vyks toliau – tik jųdviejų reikalas. Nuotaką jis papuošė baltų kelnių ir balintos kavos palaidinės ansambliu. Puošnumo suteikė dailus švarkelis, kurio raštai atkartojo bažnyčios skliautus. Subtilūs papuošalai pabrėžė modelio grakštumą.

GODA. Savo modeliui ji sukūrė romantišką pasaką: mylimasis nuotakai dovanoja didelę dėžę, kurioje – melsva trumpa suknelė, blizgios basutės, prie jų priderinti žėrintys auskarai ir smėlio spalvos lietpaltis. Taip pasipuošusi ji turėjo skristi į Paryžių, kur ir laukė jaunikis. Komisija pakomentavo, kad ansamblis būtų daug įtaigesnis, jei po lietpalčiu ji nevilkėtų visiškai nieko.

NERETA ir MONIKA. Mados blogerės teigė, kad jų aprengta nuotaka po vestuvių ceremonijos vyks tiesiai į Santorinį. Baltos ir mėlynos spalvos derinys, būdingas romantiškai Graikijos salai, suskambo ir nuotakos ansamblyje. Jolantai buvo pasiūlytas šį sezoną madingų prailgintų šortų, balto švarkelio, ir kristalais siuvinėtos palaidinės ansamblis ir atviros mėlynos basutės.

LUKAS. Modeliui jis sukūrė du įvaizdžius, kuriuos supynė į vieną visumą. Vestuvių ceremonijai oro uoste nuotaka vilkėtų melsvo sijono ir marinistinės palaidinės ansamblį, o tik nuskridusi į Prancūzijos Rivjerą išsinertų iš šių drabužių ir savo mylimajam pasirodytų aistringos raudonos spalvos suknele, slėpta po ankstesne eilute. Prie suknelės stilistas priderino masyvų aukso papuošalą ant kaklo ir gelsvus aukštakulnius.

AISTĖ. Stilistė nuotaką įsivaizdavo Dubajaus smėlynuose, todėl pasiūlė patogaus garstyčių spalvos kombinezono ir baltos liemenės derinį, kurį praturtino masyviais papuošalais ir subtiliu dirželiu. Basakojė nuotaka šventinius lakuotus batelius laikė rankoje. Nuo ryškios Emyratų saulės ji apsisaugos madingais akiniais. EVALDAS. Savo modeliui jis parinko švelnias rožines kelnes ir įliemenuotą baltą palaidinę. Prie jos stilistas priderino skraistę su kutais, kurios raštai harmoningai derėjo su spalvingais papuošalais. Ansamblį užbaigė kreminės spalvos aukštakulniai.

KĘSTAS RIMDŽIUS. Profesionalus stilistas teigė, kad nebijo pasirodyti senamadiškas, todėl nuotaką papuošė tradicinės – baltos spalvos suknele. Ją apgaubė dryžuotu švarkeliu, kuodelį surišo kaspinu, ansamblį praturtino aukso spalvos aksesuarais – masyviomis apyrankėmis ir auskarais. Modeliui jis pasūlė blizgančius batelius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.