„Oscar de la Renta“ vestuvinių suknelių kolekcija ir patarimai

„Oscar de la Renta“ mados namų vairą perėmęs dizaineris Peteris Coppingas tikina, jog kiekviena nuotaka turi išimtinę teisę svarbiausią savo gyvenimo dieną būti dėmesio centre. Naujoji vestuvinių suknelių kolekcija ne tik simbolizavo sėkmingą naujojo dizainerio debiutą, bet ir spinduliavo elegancija trykštantį mados namų braižą.

Vestuvinių suknelių kolekcijos modeliai.<br>Oscaro de la Renta mados namų nuotr.
Vestuvinių suknelių kolekcijos modeliai.<br>Oscaro de la Renta mados namų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 22, 2015, 5:56 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 4:35 AM

„Turite atminti – vestuvinė suknelė turi atrodyti stulbinančiai iš visų pusių. Tiek iš priekio, tiek iš galo“, – teigė naujasis dizaineris, pridurdamas, kad svarbiausią savo gyvenimo dieną nuotaka turi jaustis ne tik gražiai, bet ir patogiai. Būtent todėl P.Coppingas didelį dėmesį skyrė ir suknelių praktiškumui.

Štai, iš ilgos pūstos suknelės padaryti trumpą tetrunką akimirksnį – nusegus du tiulio sijono sluoksnius galima svečius nustebinti trumpa balerinos tipo suknele.

„Ji gali nevaržoma šokti iki paryčių ir negalvoti apie tai, jog bateliu užmins savo prabangią suknelę“, – teigė P.Coppingas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.