Gražiausios pasaulio moters stilius: paprastumas ir elegancija

„Gražiausi žmonės, mano nuomone, yra tie, kurie nėra įkyrūs“, – pažymėjo ji.

Sandra Bullock – elegantiška, tačiau paprasta.<br>„Scanpix“ nuotr.
Sandra Bullock – elegantiška, tačiau paprasta.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 23, 2015, 4:19 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 2:28 AM

„Gražiausi žmonės, mano nuomone, yra tie, kurie nėra įkyrūs“, – pažymėjo ji.

Ir vis tik šios aktorės vardą žino net labiausiai Dievo užmirštame užkampyje, o jos grožį žurnalai yra įvertinę ne kartą. Tiesa, liepą 51-ąjį gimtadienį švęsianti žvaigždė savo išvaizdai skiria ne itin daug laiko.

Sandra yra sakiusi, kad jos gražinimasis rytais trunka tik aštuonias minutes. Sako, galėtų skirti ir dar viena ar dviem minutėmis mažiau, bet laiką gaišina nepaklusnūs jos plaukai.

„Kiekvieną dieną aš naudoju plaušinę ir kremą, – tvirtino Sandra. – Šiandien pasidažiau blakstienas tušu, nes norėjau truputį pasistengti. Mano grožio procedūros trunka aštuonias minutes, kadangi aš turiu šią šluotą ant savo galvos, su kuria turiu kovoti. Aš savo plaukus plaunu, kondicionuoju, jei plaukai nepaklusnūs, pridedu į plaukus įvairių priemonių.“

Savo kūno formomis ji rūpinasi kur kas labiau. Daro Pilates pratimus, užsiima kikboksu, bėgioja ar važinėja dviračiu. „Jei galiu, darau tai kiekvieną dieną“, – teigė ji.

S.Bullock kasdienis drabužių stilius – taip pat paprastas. Jos mėgstamiausi drabužiai tebėra jaunystės laikų džinsai ir nutrinti sportiniai bateliai.

Tiesa, iškilminguose renginiuose aktorė paiso aprangos kodo ir pasipuošia iškilmingomis ir stilingomis suknelėmis.

Įdomus faktas tas, kad garsiosios aktorės viešai demonstruojamą stilių pakeitė...jos tėvas. 1996-aisiais S.Bullock atleido savo vadybininką, o naujuoju atstovu paskyrė tėvą, kuris jau senokai nieko neveikė. Ir S.Bullock įvaizdis pradėjo stipriai keistis.

J.Bullockas pirmiausia paprašė Calvino Kleino sukurti dukteriai puošnių drabužių. Kai per vieną apdovanojimų ceremoniją Sandra pasirodė su įspūdinga trumpute suknele, visi iš nuostabos aiktelėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.