Stiliaus nuosprendis: šios savaitės stilingiausios

Gero skonio pavyzdys – koks jis? „Stilius“ siūlo įsižiūrėti į garsius žmones, iš kurių galime pasimokyti, kaip patraukliai atrodyti.

Savaitės stilingiausios.
Savaitės stilingiausios.
Daugiau nuotraukų (1)

(„Lietuvos rytas“)

Apr 25, 2015, 7:42 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 9:53 PM

Amal Clooney

Teisininkė Amal – gyvas įrodymas, kad oficialus stilius neturi būti nykus. Vos išbėgusi į gatvę nusipirkti kavos ji iš karto atkreipė dėmesį. Su rožiniu „Oscar de la Renta“ sijono ir švarkelio kostiumėliu, „Heidi London“ saulės akiniais ir „Ballin“ rankine A.Clooney buvo panašesnė į popžvaigždę, o ne į teisininkę. Ansamblį ji užbaigė kūno spalvos aukštakulniais.

Lily James

„Pelenės“ žvaigždė paskutiniam filmo pristatymo vakarėliui pasirinko princesišką suknią iš „Elie Saab“ aukštosios mados kolekcijos. Prie daugiasluoksnės suknios Lily priderino kuklų kaklo papuošalą. Įvaizdį užbaigė ryškus vakarinis makiažas ir banguotų plaukų šukuosena.

Beyonce Knowles

Į dizainerio Giuseppe Zanotti batų parduotuvės atidarymą Beyonce atvyko pasipuošusi „Bec & Bridge“ sijono ir palaidinės kostiumėliu. Prie aptemptų drabužių popžvaigždė priderino juodą skrybėlę ir „Giuseppe Zanotti“ juodas aukštakulnes basutes. Hito „Single Ladies“ atlikėja pasirinko švelnų makiažą, kuriuo paryškino putlias lūpas ir išraiškingas akis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.