Naują šukuoseną pademonstravusi M. Obama tapo vakaro žvaigžde

JAV pirmoji ponia Michelle Obama šeštadienio vakarą tiesiogine žodžio prasme suspindo naujame įvaizdyje. Įprastai tiesius tamsius plaukus šįkart moteris susuko į dailias valiūkiškas garbanas.

Naują įvaizdį pademonstravusi Michelle Obama neliko nepastebėta. Moteris sulaukė daug liaupsių.<br>„Scanpix“ ir ViDA Press nuotr.
Naują įvaizdį pademonstravusi Michelle Obama neliko nepastebėta. Moteris sulaukė daug liaupsių.<br>„Scanpix“ ir ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 26, 2015, 1:42 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 8:51 PM

Maža to, oficialius drabužius ji iškeitė į sidabru žėrinčią, figūrą pabrėžiančią dizainerio Zaco Poseno kurtą suknelę. Elegantišką M.Obamos įvaizdį užbaigė dideli, lašo formos kristalo auskarai.

Subtilus, tačiau akį traukiantis derinys ir kerinti šypsena pavertė Michelle tikra vakaro žvaigžde, kurios nustelbti negalėjo net supermodeliai.

Prezidento Baracko Obamos žmona šitaip išsipustė kasmetiniam Baltųjų rūmų korespondentų vakarienei. Į ją buvo pakviesti ne tik prezidento politikai ištikimiausi žurnalistai, bet ir ryškiausios pramogų pasaulio žvaigždės: verslininkė ir buvęs modelis Ivanka Trump, aktorius Bradley Cooperis, modeliai Chrissy Teigen, Adriana Lima ir kiti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.