Agnė Gilytė: „Vasarai atnaujinkite spintos turinį protingai“

Stilistė Agnė Gilytė, patardama ką rengtis šį pavasarį-vasarą, pirmiausiai pabrėžia, kad prieš atnaujinant savo spintos turinį, reikėtų ją susitvarkyti ir tik tuomet naujausiose kolekcijose ieškoti trūkstamų garderobo detalių.

„Prieš eidami į parduotuves – susidarykite sąrašą“, – mokė stilistė A.Gilytė.
„Prieš eidami į parduotuves – susidarykite sąrašą“, – mokė stilistė A.Gilytė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 27, 2015, 1:04 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 6:56 PM

„Kaskart, kai stovint prieš spintą ima panika, kad ir vėl nėra ko rengtis, greičiausiai, atėjo laikas atsinaujinti. Tačiau viską reikia pradėti nuo spintos sutvarkymo: kuomet iš turimų drabužių atsirenkate ir pasiliekate tik tai, kas tinka ir patinka. Iš to gimsta individualus pirkinių sąrašas, kai savo mėgstamiems ir tinkantiems drabužiams parduotuvėse ieškai porų, tarkime, kelnėms – švarko, džinsams – marškinių“, – sako Agnė Gilytė.

„Jei vis dėlto sunku atsirinkti, ką dėvėti ir ko reikėtų vengti, nusistatykite savo figūros tipą, tuomet bus labai paprasta identifikuoti, kurie siluletai yra „tavo“, o kuriuos būtų paprasčiau tiesiog ignoruoti. Nekopijuokite kitų, atraskite savo“, – nuoširdžiai šypsosi stilistė.

„Pavasaris yra puiki proga apsipirkti. Būtent šiuo metų laiku sunkiai pavyksta suvaldyti pirkimo instinktą ir protingai atnaujinti savo spintos turinį, todėl prieš eidami į parduotuves – susidarykite sąrašą“, – moko stilistė. Agnės nuomone, reiktų gerai pasvarstyti, kuri perkama stiliaus detalė verta atverti piniginę plačiau ir kuriai reiktų pataupyti.

„Gediminas shoping night“ renginio stiliaus ambasadore Agnė džiaugiasi, kad artėja puiki proga per vieną naktį su gera nuotaika, smagia kompanija ir, žinoma, profesionaliais patarimais susipirkti tai, ko trūksta vasaros spintai. Gedimino prospekte ir Vilniaus senamiestyje vyksiančio naktinio apsipirkimo metu Agnė Gilytė padės renginio dalyviams susiorientuoti parduotuvių pasiūlos pinklėse. Nuo 18 -19 val. susitikti su ja bus galima PC „Flagman“ knygyne „Pegasas“, o nuo 19-21 val. rūpimus klausimus dėl asmeninio stiliaus lankytojai galės užduoti ir prekybos centre GO9.

Gegužės 15 d. (penktadienį) pagrindinė Vilniaus miesto arterija – Gedimino prospektas bei senamiestis iš nakties sapno pabunda madai. Visos parduotuvės ir renginio epicentras GO9 bruzdės nuo 19 val. iki 24 val.

Lankytojų laukia ne tik nuolaidos, profesionalių stilistų patarimai, jaunųjų dizainerių ir žinomiausių Lietuvos kūrėjų išskirtiniai darbai, bet ir įspūdinga programa su šokių pasirodymais, gera muzika ir staigmenomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.