Grožio pamokos: stilingiausi Astos Valentaitės aprangos deriniai

Stilistė Asta Valentaitė – viena žavingiausių ir elegantiškiausių Lietuvos pramogų pasaulio atstovė. Nuolatinė elito vakarėlių viešnia visuomet išsiskiria puikiu stiliaus pojūčiu. Tai yra įvertinę ir naujienų portalo lrytas.lt skaitytojai – 2013 metais jie išrinko Astą stilingiausia Lietuvos garsenybe. Kokia gi A.Valentaitės žavesio paslaptis?

Geriausios Astos Valentaitės stiliaus akimirkos.<br>LR archyvo nuotr.
Geriausios Astos Valentaitės stiliaus akimirkos.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-04-28 14:08, atnaujinta 2018-01-05 15:12

Svarbiausia – pasitikėjimas savimi. Stilistė yra prisipažinusi, kad kuo toliau, tuo mažiau laiko praleidžia prie veidrodžio. Anksčiau nepasidažiusi ar tinkamai neapsirengusi nekišdavo ji nosies iš namų, o dabar pripažįsta, kad natūralumas ir paprastumas yra gražiausia.

Kiekvieną dieną moteris dažniausiai vilki prigludusias kelnes, palaidine ar megztiniu taip išlikdama ištikima jaunatviškai klasikai, o vakarinių renginių metu stilistė vadovaujasi kvietime nurodytu aprangos kodu: šventiškas kasdienis, kokteilis, vakarinis (dar vadinamas smokingu).

Prie vakarinės aprangos stilistė visada derina aukštakulnius – smailianosius batelius, basutes. Klasikinių batelių Asta turi įvairių spalvų, mat klasikiniai aukštakulniai tinka prie visokio stiliaus aprangos – džinsų ar kokteilinės suknelės. 

Nors dažniausiai Astą matome pasipuošusią suknelėmis, stilistė itin mėgsta kelnes. Ji mielai vilki švarkus ir vyriško stiliaus marškinius. Pasak jos, tai suteikia aprangai seksualumo.

„Mano drabužinėje daugiausia klasikinių apdarų, kurie visada madingi. Būtent todėl neturiu poreikio dažnai pildyti spintos rūbais. Seniau įsigytus drabužius derinu su naujais. Anksčiau labiau mėgdavau apsipirkti, vis kuo nors nauju save palepinti. Dabar pasvarstau, ar tikrai man to reikia“, – yra sakiusi A.Valentaitė. 

Jos spintoje – daug garsių prekinių ženklų. Moteris puošiasi tiek lietuvių dizainerių – Juozo Statkevičiaus ar Ramunės Piekautaitės, – tiek užsienio kūrėjų – „Roberto Cavalli“ ar „Elie Saab“ – drabužiais. Juos Asta derina su daug pigesnėmis prekėmis: pavyzdžiui, prie „Lanvin“ suknelės ji derina „Zara“ kaklo vėrinį, o prie „Manolo Blahnik“ batelių ir „Chanel“ rankinės puikiai tinka „H & M“ sijonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.