Pastambėjusi Pink nesigėdija savo figūros

Atlikėja Pink pastaruoju metu sulaukia itin daug kritikos dėl savo pakitusių kūno linijų. Priaugusi nemažai svorio Pink net nežada keisti savo stiliaus ir rinktis figūrą slepiančius rūbus.

Su šeima užsisakiusi picą išsinešimui Pink neatrodė nė kiek sunerimusi.<br>„Vidapress“ nuotr.
Su šeima užsisakiusi picą išsinešimui Pink neatrodė nė kiek sunerimusi.<br>„Vidapress“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Fausta Simaitė

Apr 28, 2015, 7:42 AM, atnaujinta Jan 5, 2018, 4:56 PM

Savaitgalio popietę kartu su šeima užsisakiusi picą išsinešimui Pink neatrodė nė kiek sunerimusi. Įsispraudusi į pilvą apnuoginančią palaidinę, moteris spinduliuoja pasitikėjimu savimi.

Neseniai žvaigždė su vyru dalyvavo renginyje, skirtame kovoti su vėžiu, į kurį atvyko palaikyti savo bičiulės Dr.Maggie DiNome. Tačiau, žmonės labiau susikoncentravo į tai, kaip moteris atrodo įsispraudusi į ankštą juodą suknelę, o ne į tai, dėl ko vyko pats renginys.

Savo kritikams socialiniuose tinkluose ji rėžė atkertančią kalbą: „ Pripažįstu, kad su šia suknele geriau atrodau savo virtuvėje. Tačiau jaučiuosi labai graži. Taigi mielieji žmonės, nustokite nerimauti, dėl manęs ir mano svorio. Aš pati dėl to visai nesijaudinu. Esu patenkinta savimi, laiminga ir sveika. Ačiū jums už rūpestį. Myliu, sūrio tortas.“

Nuo 2013m. Pink figūra tikrai smarkiai pakito, tačiau atlikėja sako, kad dabar jos kūnas tiesiog mėgaujasi nusipelnytu laisvu laiku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.