Futbolininkas Davidas Beckhamas – tikroji mados ikona

Nepaslaptis, kad Beckhamų šeima pasižymi ypatingu stiliaus pojūčiu. Victoria Beckham viena stilingiausių pasaulio mados dizainerių, kurianti savo drabužių linijas. O jos vyras itin patrauklus ir sėkmingas futbolo žaidėjas.

„Vidapress“ nuotr.
„Vidapress“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Fausta Simaitė

Apr 29, 2015, 10:27 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 10:06 AM

Tačiau Didžioji Britanija mano, kad Davidas yra stilingesnis už žmoną. Vyras išrinktas stilingiausiu vyriškosios giminės britu ir užiima aukščiausią poziciją tarp vyrų. Nenuostabu, nes Davidas ištiesų visada atrodo nepriekaištingai. Iškilminguose renginiuose vyras puošiasi klasikiniais kostiumais, o laisvalaikiu renkasi stilingą, patogią aprangą. 

Britų vykdytoje apklausoje „Madingiausi visų laikų britai“ Davidas užiima trečiąją vietą, o jo žmona Victoria lieka devintoje. Stilingiausia visų laiku brite išrinkta Audrey Hepburn, kuri mažą juodą suknelę pavertė mada diktuojančiu modeliu. A.Hepburn lenkia ne tik Victoria ir Davidą Beckhamus, bet ir karališkąją giminę. Kate Middleton liko ketvirtoje, o princesė Diana garbingoje antroje vietoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.