Ingrida Kazlauskaitė tapo „LiZa Svajos“ mados namų veidu

Dainininkei bei šokėjai Ingridai Kazlauskaitei nesvarbu, kokiame mieste gyventi – ji lengvai užmezga naujas pažintis, susibičiuliauja su žmonėmis. Dalyvaudama TV projekte „Delfinai ir žvaigždės“, kurį laiką mergina gyveno Klaipėdoje. Po savaitės ji svetimam mieste jautėsi kaip savame – susirado mylimą kavinę, patikimą kirpėją, vizažo meistrę, masažistę ir net dizainerę.

Ingrida Kazlauskaitė fotografavosi su „LiZa Svajos“ rūbais.<br>Mados namų „LiZa Svajos“ nuotr.
Ingrida Kazlauskaitė fotografavosi su „LiZa Svajos“ rūbais.<br>Mados namų „LiZa Svajos“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 2, 2015, 6:23 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 4:17 AM

Tv projekto „Delfinai ir žvaigždės“ dėka, Ingrida taip susidraugavo su dizainere Lina Zaveckiene ir pamėgo jos kūrybą, kad šį sezoną tapo „LiZa Svajos“ ženklo ambasadore.

Patyrusiai Tv projektų dalyvei buvo svarbu ne tik tobulai atlikti pasirodymą su delfinais, bet ir sužavėti žiūrovus savo įvaizdžiu.

Nors visiems projekto dalyviams kiekvienam pasirodymui buvo kuriami specialūs kostiumai, tačiau Ingrida – perfekcionistė, todėl gavusi teminę užduotį – įkūnyti lietuvių liaudies pasakos personažą – Eglę žalčių karalienę bei fimo „X-men“ heroję Storm, suprato, kad jai reikia kažko ypatingo.

„Pasirodymo su delfinais metu norėjau, kad kostiumai, papildytų mano idėją, būtų gražūs ir originalūs. Prisiminiau, kad man labai patiko „LiZa svajos“ stilius, tačiau buvo labai svarbu ir tai, kad kostiumai, atitiktų visus projekto saugos reikalavimus. Pirma, po jais reikėjo dėvėti hidrokostiumą, antra, audinys turėjo nesubliūkšti, išlikti standus ir gerai atrodyti net išmirkęs sūriame vandenyje. Trečia, kas, ko gero, svarbiausia – visos dekoracijos turėjo būti taip prisiūtos, kad, gink Dieve, pasirodymo metu nenuirtų ir neįkristų į vandenį, nes delfinai gali praryti. Dizainerė gavo didžiulį iššūkį ir puikiai su juo susitvarkė. Pasirodymo metu jaučiausi patogiai ir sulaukiau tikri nemažai komplimentų“, – džiaugėsi Ingrida.

Taip jau susiklostė, kad besimatuodama kostiumus pasirodymams su delfinais, Ingrida neatsilaikė ir pasmalsavo, ką naujo Lina sukūrė.

„Nors tai buvo dar pačios karščiausios naujienos, dizainerė leido jas apžiūrėti. Kai Pamačiau naujausius drabužius, supratau, kad noriu jų! Ir ne vieno. Žodžiu, įsisukau į „LiZa Svajos“ kolekciją ir gerokai papildžiau savo pavasario garderobą. Antroji į Linutės naujienas įsisuko mano mama. Ji nusipirko net keturias sukneles, o penktą užsisakė, kad pasiūtų. Man smagu, kad galiu būti „LiZa Svajos“ dalimi. Jos pavasarinės kolekcijos drabužiai labai universalūs ir stilingi. Kiekviena mergina ir moteris tikrai ras, kas jai tiktų ir patiktų“, – negailėjo komplimentų dainininkė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.