„Tiulio Fėja“ pristatė naujausią prabangių suknelių kolekciją

Vilniaus miesto Rotušėje pirmadienio vakarą buvo pristatyta mados namų „Tiulio Fėja“ naujausia vestuvinių ir proginių suknelių kolekcija „Vestuvės“.

Kolekcija „Vestuvės“.<br>D.Umbraso nuotr.
Kolekcija „Vestuvės“.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-05-04 22:26, atnaujinta 2018-01-04 23:53

Dizainerė Viktorija Jakučinskaitė šias sukneles kurti pradėjo dar savo vestuvių išvakarėse, praėjusių metų rugsėjį, spalį, o vestuvėms įvykus jau kitokio pristatymo ir neįsivaizdavo, kaip tik šaržuoto, originalaus, su šypsniu ir visiškai vestuvinio performanso: nuo vestuvinės muziko grupės „The Wedding Band“ ir stalų baltomis staltiesėmis, iki puokštės metimo, torto pjaustymo, pasiruošimo jaudulio ir žvilgsnio atgal – ar vestuvių dienai pasirinko tikrai TĄ suknelę?!

Kaip tik todėl visas pristatymo veiksmas prasidėjo nuo vestuvių puotos pabaigos i baigėsi pasiruošimu joms.

Daugiau nei penkiasdešimt modelių per pristatymą žengė mažučiu, tarsi siaura senamiesčio gatvelė ar bažnyčios takelis podiumu.

Pristatymui dizainerė pasirinko pilnuss jaudulio, šypsenų, natūralios išvaizdos modelius. Podiumu žengė tokios merginos, kokios būna nuotakos, pamergės, liudininkės, mamos tą ypatingą, svarbiausią dieną gyvenime.

Susirinkusios publikos visos jos klausė: „Ar ši suknelė man tinka? Ar tai ta suknelė?“ Juk pirmiausia pro akis nepraslysta ne kas kita, o būtent nuotaka. Suknelė, o tada jau visa kita: įžadų jautrumas, svečiai, vestuvių meniu, šokių vakaras ir visa kita...

Į pietietiškos šalies kiemelį transformuota didžioji Vilniaus Rotušės menė – su palmėmis, citrinmedžiais, šviežio vėjo gūsiu, žvaigždėmis nusėtu dangaus skliautu ir galybe durų – lyg pasirinkimu gyvenime – publiką nuteikė šypsenoms, nukėlė į prisiminimus ir paskatino šiek tiek kasdieniškai paliežuvauti: „Ši suknelė jai visai netinka!“, „Ši – tobula!“, „O kodėl reikia rinktis tokią spalvą?“, O! Nuometai ir vėl madoje!“.

Svečiams teko ne tik stebėti vis naują nuotaką ir viešnią, o ir gaudyti nuotakos puokštę, valgyti vestuvinį tortą, mėgautis putojančiu vynu ir tai jiems puikiai sekėsi sėdint ne dailiai išrikiuotose kėdžių eilėse, o prie vestuvių stalo.

„Šiuo pristatymu ir visa kolekcija noriu įkvėpti nuotakas įgyvendinti savo svajonę būti gražiausia nuotaka pirmiausiai sau ir savo būsimam vyrui. Norite būti juoda nuotaka? Mums tinka! Norite rinktis ryškias spalvas – mums tinka! Norite būti pieno baltumo nuotaka – tai nuostabu! Nėriniai, siuvinėjimai, šilkas, tiulis, nuometas, be nuometo – viskas tinka, nes apie tai jūs svajojate ir tai yra svarbiausia diena jūsų gyvenime, ne kažkieno kito. Galvokite tik apie save, nes atsukti laiką, mes galime tik savo kolekcijos pristatyme, o savo dieną jūs pakartosite gal tik savo mintyse „o gal reikėjo kitaip“. Būkite savimi pasitikinčios pačios gražiausios nuotakos, pamergės, mamos, uošvienės, būkite stilingiausi svečiai – pirmiausia sau!“, – sakė dizainerė V.Jakučinskaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.