„Met Gala 2015“ viešnių stilius: kieno rizika nepasiteisino?

Pirmadienį Niujorko metropoliteno meno muziejuje įvyko kasmetinis pokylis „Met Gala“, į kurį „Vogue“ redaktorė Anna Wintour sukvietė ryškiausias žvaigždes. Mada alsuojančiame renginyje įvaizdis yra viskas, tad garsenybės iš anksto ruošiasi šiam pokyliui. Šių metų šventės tema – „Šnabždesiai iš Kinijos: Rytų pasakojimai mene, kine ir madoje“.

Iš kairės: Olivia Wilde, Chloe Sevigny, Jennifer Lopez, Georgia May Jagger, Selena Gomez.<br>„Scanpix“ nuotr.
Iš kairės: Olivia Wilde, Chloe Sevigny, Jennifer Lopez, Georgia May Jagger, Selena Gomez.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 5, 2015, 6:01 PM, atnaujinta Jan 4, 2018, 9:41 PM

„Met Gala“ tematika – kartu ir kelrodė žvaigždė, ir akmuo kelyje. Neretai garsenybės persistengia, bandydamos atitikti temą. Pavyzdžiui, prieš kelis metus Madonna, vadovaudamasi pankroko tema, apsirengė taip, kad atrodė ne kaip pankė, o kaip prostitutė.

O kokios žvaigždės šiemet išdrįso rizikuoti?

Aktorė Sarah Jessica Parker šiai progai pasirinko drabužių tinklo „H & M“ suknią. Ją stilizavusi aktorė virto mitologine Rytų dievaite. Mistikos į pokylį taip įnešė Solange Knowles, apsivilkusi metališką „Giles“ suknelę, bei Lady Gaga, pasipuošusi „Balenciaga“ kostiumu.

Mados kritikai nesutaria dėl itin rizikingos Georgios May Jagger „Gucci“ suknios ir Karen Elson „Dolce & Gabbana“ drabužių. Tiesa, taip išsipusčiusios gražuolės bet kokiame kitame renginyje atrodytų mažų mažiausiai juokingai, tačiau šįkart jos pataikė tiesiai į dešimtuką.

Rizika atsipirko ir Rihannai. Ji atvyko pasipuošusi milžinišku „Guo Pei“ paltu. Kailiais dekoruotas ir auksu siuvinėtas drabužis, prie kurio Rihanna priderino auksinį galvos papuošalą, atrodė tikrai įspūdingai ir atitiko temą visu 100 procentų.

Tuo tarpu dainininkei Katy Perry ne taip pasisekė. Ji pasipuošė žaisminga „Moschino“ suknia, kuri, deja, visai nederėjo prie puotos temos. Kur kas taikliau apsirengė aktorė Dakota Johnson. Vis dėlto suknelė iš „Chanel“ aukštosios mados kolekcijos labiau tiktų vakarėliui su šokiais iki paryčių nei pobūviui.

Aktorės Chloe Sevigny stiliui apibūdinti geriausiai tinka žodis kakofonija. Nors „JW Anderson“ drabužiai itin rytietiški, jie per daug rėžia akį ir visai netinka Chloe figūrai. Prie figūros pritaikyti drabužių nesugebėjo ir Chloe Moretz – „Coach“ suknelė pasendino aktorę ir vizualiai patrumpino jos kojas.

Štai aktorė Olivia Wilde – gyvas įrodymas, kad būtina atidžiai pasirinkti ne tik suknelę, bet ir aksesuarus. Rožinė „Prada“ suknia atrodo pritrenkiančiai, tačiau permatomos, stiklinėmis aplikacijomis dekoruotos pirštinės sugadino visą įvaizdį.

Daugiau „Met Gala“ viešnių stiliaus – nuotraukų galerijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.