Mados ženklas „Due Fashion“ kviečia išsiskirti spalvomis

Išskirtiniai, ryškūs ir kaip niekada garsiai kviečiantys pavasarį savo sodriomis spalvomis – toks yra „Due Fashion“ Lietuvoje kuriamas drabužių prekinis ženklas.

„Due Fashion“ modeliai.<br>A.Motorichev nuotr.
„Due Fashion“ modeliai.<br>A.Motorichev nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-05-05 00:47, atnaujinta 2018-01-04 23:53

„Due Fashion“ gimė Azijoje, šiaurėje tarp kalnų ir pietuose prie žydro vandens, kur du jauni žmonės, pavargę nuo Europos didmiesčio šurmulio, išvyko semtis įkvėpimo. Paprastai žmogus, matydamas nepakartojamą grožį, nori juo dalintis su kitais. Prekinio ženklo kūrėjai tam pasirinko kitokį būdą.

Pirmoji marškinėlių kolekcija mirgėjo Sacharos dykumomis, Amazonės miškais ir kitais išskirtinio grožio vaizdais iš viso pasaulio. Vėliau produktus papuošė mažiausi mikro pasaulio gyventojų atvaizdai. Produktai per neįtikėtinai trumpą laiką susilaukė mados tinklaraštininkų bei dizaino žurnalų dėmesio.

Naudojant pažangų skaitmeninės spaudos metodą, vaizdas yra perteikiamas ant drabužio. Jis ryškus ir neblunkantis nei dažnai vilkint rūbą, nei skalbiant. „Due Fashion“ ženklui kokybė yra vienas svarbiausių kriterijų. Tuo vadovaujantis yra gaminamas ilgalaikis drabužis už patrauklią kainą.

Šiuo metu „Due Fashion“ prekinis ženklas gausus ne tik marškinėlių, bet ir margintų suknelių, bei tamprių kolekcijomis. Kiekvienas vaizdas, kuris puošia drabužį, turi savo istoriją. Nenustebkite, jeigu „Due Fashion“ suknelė jums primins kelionę į Ispaniją ar Maroką. Taip, joje atsispindi tos pačios senos margos plytelės, kurių gausu šiuose šiltuosiuose kraštuose. Ar vis dar pamenate vaikystėje vartytus senus botanikos vadovėlius? Marškinėliai su augalų iliustracijomis jums juos tikrai primins.

Lietuvoje „Due Fashion“ produktus galima įsigyti prekinio ženklo internetinėje parduotuvėje, įprastose parduotuvėse Prancūzijoje, Didžiojoje Britanijoje, Vokietijoje, Danijoje, Rusijoje ir kitose šalyse. „DUE Fashion’’ duetas neseniai į savo komandą priėmė naują narę, todėl planų, ambicijų ir norų tik padaugėjo. Prekinis ženklas kviečia visus, drąsius ir neabejingus naujovėms keliauti drauge po mūsų magišką pasaulį.

Jūs taip pat ką tik įkūrėte savo drabužių, galanterijos ar aksesuarų liniją? O gal tiesiog laisvalaikiu mėgstate kurti sau ir savo draugams? Atėjo metas visiems parodyti save ir savo kūrinius! Trumpai aprašykite savo veiklą, nufotografuokite savo kūrinius ir atsiųskite viską el. paštu pramogos@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.