Kim Kardashian įkvėpimo sėmėsi iš dainininkės Cher

Kasmet vykstančiame garsiame ir didžiuliame pokylyje „Met Gala“ realybės šou žvaigždė Kim Kardashian nepraleido progos atvirai pademonsruoti savo gundančios figūros. Niujorko metropoliteno muziejuje vykusiame renginyje ji vilkėjo beveik peršviečiamą suknelę su ilgu plunksnų šleifu.

„Instagram“ nuotr.
„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 6, 2015, 7:17 AM, atnaujinta Jan 4, 2018, 8:42 PM

Nors šių metų pokylio tema buvo „Šnabždesiai iš Kinijos: Rytų pasakojimai mene, kine ir madoje“, K.Kardashian neatsisakė savo pamėgsto gana perdėto seksualaus įvaizdžio, o Rytus jos apdarė priminė nebent iš karoliukų išsiuvinėti raštai.

Kaip vėliau savo socialinio tinkle paskyroje rašė pati K.Kardashian, jos pasirinkimą įkvėpė legendinė dainininkė Cher, kuri panašų apdarą vilkėjo per patį pirmąjį „Met Gala“ pokylį.

Realybės šou žvaigždė netvėrė džiaugsmu po to, kai pirmadienį vykusiame pokylyje susitiko su pačia Cher.

Ir nors darytis asmenukes pokylyje buvo uždrausta, K.Kardashian tai buvo nė motais. Ji, be jokios abejonės, įsiamžino su žaviąja Cher, kuri tą vakarą vilkėjo kur kas kuklesnį juodą apdarą.

„Tai yra grožis, tai yra ikona! Aš esu tokia laiminga sutikusi ją! Mes pakalbėjome apie mūsų įspūdingą kelionę į Armėniją. Ir be abejo, apie tą jos nuostabią Bobo Mackie suknelę, kurią vilkėjo per 1974-ųjų pokylį“, – „Instagram“ rašė įžymybė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.