„Sofa Killer“ – lietuviškų kombinezonų dievukai

Visi puikiai žinome, kad mada ant podiumų ir ta, kuri vyrauja gatvėse, skiriasi, kaip diena ir naktis. Šiuolaikinis žmogus vertina ne tik kokybę ar prekinį ženklą, bet ir patvarumą bei patogumą. Vienas iš smagiausių neseniai pasaulį užplūdusių drabužių – kombinezonai.

T.Žukauskas džiaugiasi, kad jo dizaino ir modelių kol kas dar neturi ir nenukopijavo niekas kitas.
T.Žukauskas džiaugiasi, kad jo dizaino ir modelių kol kas dar neturi ir nenukopijavo niekas kitas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 8, 2015, 4:47 PM, atnaujinta Jan 4, 2018, 12:05 PM

Pamirškite apie senuosius labiau žvejų ar fermerių rūbus primenančius apdarus. Šiuolaikiniai kombinezonai yra stilingi, spalvoti ir yra geidžiamas drąsių bei išskirtinių asmenybių spintos papuošalas.

Paklaustas, kodėl ėmėsi gaminti būtent kombinezonus, „Sofa Killer“ sumanytojas Tadas Žukauskas sako, kad tokie kombinezonai turėjo didelę paklausą, tačiau nepakankamą pasiūlą: „Norėjome plėsti asortimentą, įeiti į laisvalaikio aprangos rinką, deja, neradome tinkamų tiekėjų. Teko pasirinkti gaminti savo produktą“.

T.Žukauskas džiaugiasi, kad tokio dizaino ir modelių kol kas dar neturi ir nenukopijavo niekas kitas. Taip pat, kad jų asortimente – dydžiai net iki XXXL.

„Man pačiam labai patinka šis pavadinimas. Jis lyg ragina nesėdėti ant sofos, pamiršti buvimą vienoje vietoje ir gyventi aktyvai bei linksmai!“ – sakė Tadas.

Šiuolaikinėje visuomenėje taip pat svarbu išlaikyti gerą kainos ir kokybės santykį.

„Mums svarbu, kad net ir gaminant nedideliu tiražu jaunimas galėtų sau leisti įsigyti „Sofa Killer“, o taip pat, kad nenukentėtų kokybė. Pasirinkome gaminti iš medvilnės – ji sudaro 90-95% viso audinio. Likusi dalis – sintetika,“ – gaminio detales atskleidžia idėjos autorius.

T.Žukauskas taip pat džiaugiasi, kad pavyko surinkti puikią komandą.

„Nuo pat pradžių daugumą idėjų, savo širdį ir laiką į šį projektą investuoja dizainerė Eva Baliul. Esu labai dėkingas, kad mums pavyksta puikiai rasti bendrą kalbą ir kartu sukurti gerą produktą,“ – sakė T. Žukauskas.

Iki ateinančio sezono „Sofa Killer“ papildys savo asortimentą vasaros kolekcija: „Džiugu, kad žmonės jau rašo ir teiraujasi, kada galės išvysti naujus gaminius. Turime daug užsakymų, tačiau darome viską, kad virtualias lentynas naujoji kolekcija pasiektų kuo greičiau,“ – apie planus kalba T.Žukauskas.

Be to, „Sofa Killer“ plečiasi ir į užsienio rinkas. Jau greitai lietuviški kombinezonai pasieks Londono ir Ibizos pirkėjus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.