Stileivos sugužėjo į Kauno rotušės aikštėje surengtą mados mugę

Į „Dizaino savaitės“ renginius Kaune šeštadienį įsiliejo miestiečių pamėgta mados ir stiliaus mugė „Fashion Bazaar“. Pirmąkart per kelerius metus renginys vyko ne patalpose, o po atviru dangumi. Dizaineriai ir papuošalų, drabužių bei aksesuarų pardavėjai įsitaisė Rotušės aikštėje.

Dizaineriai Kristina Kalinauskaitė ir Andrius Sergejenka.<br>M.Patašiaus nuotr.
Dizaineriai Kristina Kalinauskaitė ir Andrius Sergejenka.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

May 9, 2015, 7:20 PM, atnaujinta Jan 4, 2018, 9:55 AM

Puiki vieta ir geras oras į mugę sutraukė daugybę kauniečių ir miesto svečių. Pasižvalgyti į naujus kūrinius ar ištisas pavasario ir vasaros kolekcijas atskubėjo nemažai madai bei stiliui neabejingų žmonių. Tarp jų – žinomi drabužių dizaineriai Kristina Kalinauskaitė ir Andrius Sergejenka, grafikė Jūratė Rekevičiūtė, modelis bei dizainerė Goda Dagilytė, menininkė Jolanta Šmidtienė.

„Mūsų tikslas – suvienyti visus mados ir stiliaus kūrėjus, populiarinant madą. Norime suteikti galimybę pasirodyti ne tik garsiems dizaineriams, bet ir pradedantiems kūrėjams“, – sakė stiliaus ir mados mugę organizavusios bendrovės „Inlinen“ vadovė Ingrida Žitkuvienė.

Atskiroje mugės erdvėje podiumu žingsniavo modeliai, pristatantys naujas kolekcijas.

Mados ir stiliau mugė „Fashion Bazaar“ Kaune šeštadienį vyks iki 22 valandos. Miestiečiai taip pat gali pasigėrėti prie Rotušės išrikiuotais senoviniais automobiliais. Rotušės aikštėje ir kitose senamiesčio vietose vyksta daugybė „Dizaino savaitės“ renginių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.