Norite gražių spalvų ir kad nagų lakas laikytų ne tris dienas?

Pavasarį alkstama pokyčių – akys ir širdis trokšta spalvų. Pats gražiausias apdaras nepadės, jei bus „neaprengtas“ veidas, o rankos – nesutvarkytos. Juk sakoma, kad rankos – tai minčių sparnai. Be to, labai svarbu susitvarkyti antakius, nes jie yra tarsi paveikslo rėmas, svarbiausias veido akcentas. Tad metas pasidairyti, kuo papildyti savo grožio armiją, kurioje ne pro šalį – ir ilgalaikį efektą kuriančios priemonės. Juk smagu, kai nagų lakas puošia ne tris dienas, o tris savaites. Apie tai – žurnale „Stilius“.

123rf.com nuotr.
123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 11, 2015, 9:52 PM, atnaujinta Jan 4, 2018, 5:32 AM

SLA

SLA modeliuojamosios pudros paletė – tai idealus pasirinkimas veido ovalo korekcijai atlikti. Tamsią spalvą naudokite apimčiai sumažinti, šviesią – norėdamos suteikti apimties ir pašviesinti atitinkamas vietas.

SLA akademija Vilniuje, „Salon PRO“ Klaipėdoje (www.salonpro.lt)

(31 Eur)

GELISH

GELISH gelinis lakas išlieka ant nagų iki 3 savaičių. Su „Gelish“ nagai blizga, nesilupa, nesisluoksniuoja ir apsaugo natūralius nagus.

www.nagavita.lt, www.gelishshop.lt, www.manikiuras.eu

(17,50 Eur)

SWISS COLOR

SWISS COLOR – visame pasaulyje veikianti Šveicarijos kompanija, prekiaujanti ilgalaikio makiažo priemonėmis, kurios atitinka aukščiausius reikalavimus. Kompanijos pigmentų linija OS – vieninteliai pigmentai be geležies oksido, todėl nekenksmingi jūsų odai ir organizmui, nekeičia spalvos ir išsilaiko iki 80 proc. Įmonė „MesoDerma“ ne tik prekiauja „Swiss Color“ pigmentais bei aparatais, bet ir rengia ilgalaikio makiažo kursus pradedantiesiems bei pažengusiesiems.

www.mesoderma.eu

(54,50 Eur)

EMMI-NAIL UV

EMMI-NAIL UV lakas yra skystos konsistencijos, neklampus, stiprios pigmentacijos. Tolygiai nudažo nago paviršių, nesitraukia ir nesubėga į balutes. Tobulu manikiūru džiaugsitės ilgiau nei 3 savaites, manikiūras išlieka blizgus, nesuskilinėjęs. Madingą metalinį efektą sukuriantis vokiškas lakas puikiausiai stingsta tiek UV, tiek Led lempų šviesoje.

www.medikatus.lt

(Dabar vietoj 18,8 Eur tik 14 Eur)

ELIXIR Facebook

„ELIXIR Facebook“ – ribotai išleista makiažo knyga – įprastą pasidažymą padarys stulbinamą! Paletę sudaro keliasdešimties atspalvių stiprų pigmentą turintys matiniai ir perliniai akių šešėliai, kompaktinė pudra, skaistalai, antakių bei lūpų dažai. Atspalviai – nuo ryškių akcentų iki neutralių tonų. Neįtikėtinai plati lūpų dažų gama leis susikurti ir natūralų, ir sudėtingiausią, ryškų lūpų makiažą.

www.medikatus.lt

(Dabar vietoj 81 Eur tik 49 Eur)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.