J.Zinkevičiūtė vasarą pasitinka atnaujinusi išvaizdą ir spintą

Artėjant ilgai lauktai vasarai dailiosios lyties atstovės pasiryžta daug kam – nuo kilogramų tirpdymo iki šukuosenos keitimo. Žavioji aktorė Justė Zinkevičiūtė šią vasarą pasitinka itin pasikeitusi, labai laiminga ir švytinti. Jauna moteris ryžosi nusirėžti šviesius plaukus, o pasikeitusi šukuoseną susirūpino ir garderobo atnaujinimu.

„Tiesiog atėjo metas pokyčiams!“,- apie nukirptus plaukus sako J.Zinkevičiūtė.
„Tiesiog atėjo metas pokyčiams!“,- apie nukirptus plaukus sako J.Zinkevičiūtė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 15, 2015, 11:56 AM, atnaujinta Jan 3, 2018, 5:08 PM

Šiandien Justė visą rytą praleido antrą kartą Vokiečių gatvėje atidarytoje „AiMi“ momentinėje parduotuvėje (angl. Pop-up store), kur rinkosi sukneles iš naujausios limituotos „AiMi“ vasaros kolekcijos.

„Tiesiog atėjo metas pokyčiams!“,- apie nukirptus plaukus sako J.Zinkevičiūtė. Aktorė priduria, kad rudenį jos laukia intriguojantys, nauji darbai, tad atnaujintas įvaizdis turėtų praversti.

Apie naujus darbus mergina kalba aptakiai, neatskleisdama detalių, tačiau jau kuris laikas sklando kalbos, jog prodiuserių kompanija „Videometra“ Justei siūlo svarbų vaidmenį intriguojančioje naujo sezono premjeroje.

Kol visą vasarą truksiantys filmavimai dar neprasidėjo, Justė nusprendė skirti šiek tiek laiko sau. Kardinaliai išvaizdą pakeitęs vizitas pas kirpėją, anot aktorės, aplinkinių buvo puikiai įvertintas. „O šiandien pats metas pasirūpinti ir apranga vasarai. „AiMi“ drabužius labai mėgstu.

Jie neperkrauti detalėmis, minimalistiniai, jaukūs, patogūs ir labai kokybiški. Tai vieni svarbiausių kriterijų renkantis drabužius“,- dėsto Justė.

Šiandien vyksiantis tradiciniu Vilniuje tapęs „Shopping Night Out“ į parduotuves, barus ir kitas šurmulingas sostinės vietas atgins miesto stileivas. Prie mados renginio prisijungė ir „AiMi“ prekės ženklas, savo momentinės parduotuvės duris atvėręs Vokiečių g. įsikūrusiame kvepalų salone „Private Label“. Šiandien vakare čia vyks nuotaikingas, stilingas, vasaros nuotaikomis alsuojantis vakarėlis. „Vasarą visada teikiu pirmenybę suknelėms, šortukams ir tokiems audiniams, kurie draugauja su vėju, yra lengvi, ploni, retai kada įliemenuoti“,- šypsosi pirmoji momentinės parduotuvės lankytoja Justė, išsirinkusi net kelias lengvai krentančias, švelnių, vasariškų spalvų sukneles.

Dažna mergina vasarą renkasi itin atvirus, kai kada ties vulgarumo riba balansuojančius drabužius – itin trumpus šortukus, atviras sukneles. Ar moteris tampa seksuali tik tada, kai apnuogina kurias nors savo kūno dalis? Justė su tuo kategoriškai nesutinka ir tikina, jog moters žavesys slypi visai kitur.

„Visada sakiau ir sakysiu, kad tikrasis moters seksualumas yra jos akyse ir tik įžvelgiantys tai supras, apie ką aš kalbu. Žinoma, ilgos kojos, įdegis ar dekoltė – labai seksualu, bet kaip tai laikina... Tad moteris turi būti protinga ir auginti savyje tikrąjį moterišką seksualumą: eiseną, elgesį, bendravimą, žodį. Tai magiška! Ir pasiekiama...“,- šypsosi aktorė.

Nors prekės ženklas „AiMi“ Lietuvos mados rinkoje dar naujokas, jis jau spėjo suburti gausų ratą gerbėjų. „AiMi“ drabužiai – kokybiški, stilingi, moteriškumą pabrėžiantys, tačiau nevaržantys judesių rūbai, skirti aktyviai gyvenančiai moteriai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.