Tik lrytas.lt: balsuok už „Aš – stilistas!“ atostogų derinį

Aktualiausias sezono klausimas – kokius drabužių derinius įsigyti atostogoms? Nors poilsinės kelionės geografija gali skirtis – vieni atostogaus Šventojoje ar Nidoje, kiti – San Tropeze ar Maldyvuose, tačiau bendros mados tendencijos išlieka svarbios visiems.

Projekto „Aš – stilistas“ dalyvių drabužių deriniai atostogoms.<br>„FotoPro“ nuotr.
Projekto „Aš – stilistas“ dalyvių drabužių deriniai atostogoms.<br>„FotoPro“ nuotr.
Aistės derinys atostogoms.<br>„FotoPro“ nuotr.
Aistės derinys atostogoms.<br>„FotoPro“ nuotr.
Evaldo derinys atostogoms.<br>„FotoPro“ nuotr.
Evaldo derinys atostogoms.<br>„FotoPro“ nuotr.
Monikos derinys atostogoms.<br>„FotoPro“ nuotr.
Monikos derinys atostogoms.<br>„FotoPro“ nuotr.
Sigito derinys atostogoms.<br>„FotoPro“ nuotr.
Sigito derinys atostogoms.<br>„FotoPro“ nuotr.
K.Rimdžiaus pasiūlytas atostogų derinys.<br>„FotoPro“ nuotr.
K.Rimdžiaus pasiūlytas atostogų derinys.<br>„FotoPro“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

lrytas.lt

May 18, 2015, 4:17 PM, atnaujinta Nov 28, 2017, 4:18 AM

TV3 laidos „Aš – stilistas!“ dalyviai pamėgino sukomplektuoti stilingiausius atostogų derinius. Balsuokite už patraukliausią!

Teiginį, kad gražiai moteriai viskas tinka, pastarąjį kartą laidoje „Aš – stilistas!“ patvirtino „Mis Lietuva 1993“ Rūta Mazurevičiūtė. Ant ištaigingos gražuolės išpuoselėto kūno puikiai gulė bet kurie jaunųjų stilistų parinkti deriniai. Tačiau komisijos nariai neapsiribojo aikčiojimais ir pastebėję stiliaus klaidų jas atvirai išklodavo.

Su žanro profesionalais Agne Jagelavičiūte ir Kęstu Rimdžiumi šįkart prie komisijos stalelio įsitaisė ir žaidimo dalyvis Joringis Šatas – tokią teisę jam suteikė projekto žiūrovai. Vienas projekto lyderių taip pat nebuvo drovus, komentuodamas savo konkurentų darbą.

O ką apie „Aš – stilistas!“ pasiūlytus derinius atostogoms manote jūs? Balsuokite už labiausiai patikusį variantą.

AISTĖ. Neliečiamybę stilistei pelnė komfortiška, elegantiška ir tvarkinga atostogų eilutė – garstyčių spalvos kelnių ir koralų švarko derinys, kurį ji rekomenduotų moterims, atostogų vykstančioms į Paryžių.

K.Rimdžių ypač paveikė blizgantys žemapadžiai. „Puiku, kad nesirinkai aukštakulnių. Šie bateliai romantiškiems pasivaikščiojimams po Paryžių – pats tas. Jei tilpčiau į 39 dydžio batus – pats tokius rinkčiausi“, – Aistės darbą komentavo jis.

MONIKA. Džinsinis kombinezonas – sezono viršūnė. Tai įvertinusi mados blogerė pasirinko tokį derinį, kuris tiktų ir Palangoje, ir pietų kurortuose. K.Rimdžius gyrė ir madingojo ansamblio vinį – kombinezoną ir smėlio spalvos aukštakulnius, ir rankinę su kutais.

Tačiau jam pasirodė netinkama garstyčių spalvos palaidinė. Savo ruožtu A.Jagelavičiūtė krito kryžiumi dėl palaidinės. Jai tai atrodė neišbraukiama derinio dalis.

SIGITAS. Chaosas. Taip šį ansamblį pavadino komisija. „Čia yra pernelyg didelis triukšmas, šio derinio sutvarkyti tiesiog neįmanoma. Jeigu jūs norėjote iš šios gražios moters padaryti Vilniaus gatvės Rožytę – jums pavyko“, – Sigitui teigė A.Jagelavičiūtė.

K.Rimdžius pabrėžė, kad veidrodiniai akiniai yra ypač madingi, tačiau kartu su masyviais auskarais, kaklo papuošalais ir skrybėle jie nedera. Baudos taškus iš Jorio pelnė skara perrišta rankinė su kutais.

EVALDAS. Elegantiško poilsio prie prašmatnaus kurortinio viešbučio vos nesugadino masyvus koljė. Tačiau stilistas atrėmė, kad tokio papuošalo jis nerekomenduotų moterims, norinčioms gražiai įdegti, bet televizijos žiūrovėms norėjo parodyti daugiau spalvų.

Anot profesionalų, Evaldas labai tinkamai parinko maudymosi kostiumėlį ir tuniką. Viena, ko A.Jagelavičiūtė bijojo, žvelgdama į modelį, kad rankinėje ji slepia jorkšyro terjerą.

KĘSTAS RIMDŽIUS. Profesionalaus stilisto požiūris į atostogų temą pražydo jo ką tik aplankyto Maroko spalvomis – geltona, mėlyna. Modeliui jis pritaikė iš skarų susuktą tiurbaną, madingą tuniką, tinkamą įvairiems atostogų variantams ir talpią bligančią rankinę paplūdimio reikmėms.

Pastarąjį sekmadienį su „Aš – stilistas!“ žiūrovais atsisveikino laidos naujokas Sigitas Praspaliauskas. Kitą sekmadienį, 17.55 val. per TV3 – audringas projekto pusfinalis.

Kurie trys dalyviai pasieks finišo tiesiąją, o kam teks apmaudžiai baigti žaidimą ir leistis liftu žemyn?

Nepraleiskite aistringos kovos su intriguojančia užduotimi ir ypatingu komisijos nariu!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.