Lūpų dažai ne tik paslepia trūkumus, bet ir išryškina seksualumą

Kiekvieno žmogaus veidas vienu ar kitu bruožu patraukia aplinkinių dėmesį. Ar tai būtų šiandien užsivilkta nauja suknelė, išraiškingas žvilgsnis ar nuotaiką pabrėžiantys lūpų dažai – viena ar kita detalė visuomet yra išvaizdos rodiklis ir „kabliukas“. Moterys nuo seno žino, kad paryškinant vieną bruožą galima nukreipti dėmesį nuo kito mažo trūkumo ar paryškinus gražiausią savo veido privalumą, sukurti pritrenkiančią išvaizdą.

Seksualios ir nepakartojamos moters nuotaiką atspindėti padės lūpų dažai.<br>Eurokos archyvas.
Seksualios ir nepakartojamos moters nuotaiką atspindėti padės lūpų dažai.<br>Eurokos archyvas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 20, 2015, 12:29 PM, atnaujinta Nov 27, 2017, 5:10 PM

Siųsti aplinkiniams savo nuotaikos žinutę šiuo būdu – itin paprasta: seksualios ir nepakartojamos moters nuotaiką atspindėti padės lūpų dažai. Plačią atspalvių palete – juk kiekviena unikali ir geriausiai žino, kokios tiksliai spalvos ji nori – siūlo Al Bacio: lūpų dažus, kurių asortimente net devyni madingi atspalviai. Lyg iš gėlių sodo ar aukštosios mados podiumo nužengusi paletė – dabar kiekvienos moters kišenei ir stiliui.

Al Bacio lūpų dažai išskirtiniai dar ir tuo, kad nepaprasta tekstūra leidžia lūpas padengti tolygiai, išvengti subėgusio į raukšleles ar „nuvalgyto“ lūpdažio efekto. Lūpų transformacija akivaizdi – net pačias neišraiškingiausias lūpas Al Bacio paverčia žėrinčiomis, seksualiomis lūpytėmis. Kaip paprasta išreikšti save, ar ne?

Gabriella Salvete lūpų dažų paletė prasideda švelniais rožiniais tonais, kurie lyg fėjų dulkės švelniai apgaubia lūpas princesės įvaizdį pasirinkusioms moterims. Laukinio sodo žiedų įkvėpti violetiniai atspalviai sukurs išskirtinę pašėlusios, unikalios moters personą. Na o viliokėms turbūt net nereikia sakyti, kad pasirinktas raudonas Al Bacio vyrus privers kristi po jų kojomis.

Įkvėpti gamtos, išraiškingos ekspresijos atspalviai – geriausia priemonė išreikšti save, priversti visus atsisukti ir rausti iš pavydo. Belieka nuspręsti, kokį vaidmenį renkatės šiandien ir tapti juo vienu lūpų dažų brūkštelėjimu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.