Pasak tyrimų, vos 10 procentų moterų patenkintos savo išvaizda

Įrodyta, kad moterys žvelgdamos į savo atvaizdą veidrodyje dažnai jaučiasi nepatogiai, neužtikrintai. JAV atlikti moksliniai tyrimai rodo, kad vos 10% moterų jaučiasi visiškai patenkintos, žiūrėdamos į veidrodį. Ir pakeičia šią situaciją meistriškai – vos per kelias minutes!

Gražiausia sau moteris – brūkštelėjusi lūpų dažais lūpas, paryškinusi blakstienas, o svarbiausia – nusišypsojusi savo atvaizdui veidrodyje!<br>Eurokos archyvas.
Gražiausia sau moteris – brūkštelėjusi lūpų dažais lūpas, paryškinusi blakstienas, o svarbiausia – nusišypsojusi savo atvaizdui veidrodyje!<br>Eurokos archyvas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 25, 2015, 11:51 PM, atnaujinta Nov 26, 2017, 3:54 PM

Pamilti save nebūtinai reikia drastiškomis priemonėmis, jogos seansais ar motyvacinių knygų skaitymu. Makiažo naudojimas, o ypač švelnus natūralaus grožio paryškinimas, gali būti greičiausias būdas pakeisti nemalonią padėtį žvelgiant į atvaizdą veidrodyje. Net vyrai, turintys nelygią odą ar tamsius ratilus po akimis brūkšteli maskuojamuoju pieštuku – ir nieko čia gėdingo! Šiam požiūriui pritaria ir „Gabriella Salvete“ kosmetikos firmos atstovai – pagrindinė šios įmonės mantra yra unikalaus grožio išryškinimas ir jokios dirbtinės kaukės! Kiekvienas žvilgsnis, akių mirksnis, judesiai ir pokalbiai – tai, kaip mes atrodome kasdien, yra nulemti mūsų nuomonės apie save. Natūraliai atrodantis makiažas padeda ne tik jaustis laisvai, tačiau būdami užtikrinti savimi sukuriame teigiamas emocijas ir aplinkiniams. Užtikrinti ir charizmatiški žmonės kitiems iš karto atrodo patikimesni, su jais noriai bendraujama, laisvai keičiamasi informacija ir emocijomis.

Gražiausia sau moteris – brūkštelėjusi lūpų dažais lūpas, paryškinusi blakstienas, o svarbiausia – nusišypsojusi savo atvaizdui veidrodyje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.