Tik lrytas.lt: balsuokite už „Aš – stilistas!“ finalininką!

Jau šį sekmadienį, 17.55 val. TV3 eteryje įvyks ambicingo kūrybos šou „Aš – stilistas!“ finalas. Stilingoji trijulė – Aistė, Evaldas ir Joringis laukia baigiamojo komisijos verdikto. O jūs galite parodyti savo simpatijas tam stilistui, kurio sukurti deriniai viso televizijos projekto metu patiko labiausiai.

Finalininkų sukurti drabužių deriniai.<br>„FotoPRO“ nuotr.
Finalininkų sukurti drabužių deriniai.<br>„FotoPRO“ nuotr.
Aistės sukurti deriniai.<br>„FotoPRO“ nuotr.
Aistės sukurti deriniai.<br>„FotoPRO“ nuotr.
Joringio sukurti deriniai.<br>„FotoPRO“ nuotr.
Joringio sukurti deriniai.<br>„FotoPRO“ nuotr.
„FotoPRO“ nuotr.
„FotoPRO“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

lrytas.lt

May 28, 2015, 4:11 PM, atnaujinta Nov 26, 2017, 2:33 AM

Šou „Aš – stilistas!“ dalyviai kiekvienoje laidoje išgirsdavo vis kitokią temą, kuriai įgyvendinti buvo skiriama vos 20 minučių. Pokalbiui su modeliu jie turėdavo vos porą minučių – per tiek laiko galėdavo susižinoti dydžius ir tai, kas klientei patinka, o ko ši niekada nevilkėtų.

Laidos modeliu yra buvusi energingoji senjora Joana Bartaškienė, jaunoji aktorė Evita Malaškevičiūtė, tituluotos gražuolės – Gabrielė Martirosianaitė ir Rūta Mazurevičiūtė, nėštukė Ineta Puzaraitė, dizainerė Viktorija Jakučinskaitė su dukra Ieva Maja, modelis Karolina Toleikytė ir kitos visuomenei pažįstamos moterys bei merginos.

Kiekvieną laidą jos skirdavo neliečiamybę tam šou stilistui, kurio darbu likdavo patenkintos labiausiai. Vėliau dalyviai balsuodavo prieš tuos, kurių darbai nepaliko įspūdžio. Gavusieji daugiausiai adatų dūrių stodavo prieš komisiją, vienam jų buvo iškviečiamas liftas žemyn.

Tačiau finalinį vakarą šou dalyviai negalės balsuoti prieš savo konkurentus. Dabar viskas – komisijos rankose. O kurį „Aš – stilistas!“ dalyvį finale labiausiai palaikysite jūs? Įvertinkite jų parinktus derinius ir balsuokite!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.