Paris Hilton sesers vestuvėse: „Vilkėjau tai, ko norėjo nuotaka“

Šviesiai mėlyna pamergės suknele, pasiūta amerikiečio dizainerio Denniso Basso, pasipuošusi turtuolė Paris Hilton jaunesniosios sesers Nicky vestuvėse spindėjo kuklumu ir elegancija – tos vakarėlių liūtės, kuri vos prisidengusi šoka ir pozuoja fotografams, rimtoje šventėje nebeliko nė kvapo.

Nicky tuoktuvėms seksualioji sesutė Paris pasipuošė taip, kaip norėjo nuotaka ir pasistengė jos neužgožti.<br>ViDA Press nuotr.
Nicky tuoktuvėms seksualioji sesutė Paris pasipuošė taip, kaip norėjo nuotaka ir pasistengė jos neužgožti.<br>ViDA Press nuotr.
Paris Hilton su motina Kathy.<br>ViDA Press nuotr.
Paris Hilton su motina Kathy.<br>ViDA Press nuotr.
Nicky į ceremoniją palydėjo tėvas.<br>ViDA Press nuotr.
Nicky į ceremoniją palydėjo tėvas.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

lrytas.lt

Jul 11, 2015, 1:36 PM, atnaujinta Oct 26, 2017, 7:48 PM

34 metų vakarėlių žvaigždė daugelį nustebino pasirodžiusi su subtilia ilga suknia ir sidabro spalvos aukštakulniais. Rankose ji laikė kuklią baltų gėlių puokštę. Mergina laiką leido motinos Kathy draugijoje, kuri taip pat vilkėjo melsvą suknelę siuvinėta apačia.

Kensingtono rūmų – oficialios Didžiosios Britanijos princo Williamo ir Kembridžo kunigaikštienės Catherine rezidencijos, fone vykusioms Nicky tuoktuvėms seksualioji Paris pasipuošė taip, kaip norėjo nuotaka ir pasistengė jos neužgožti.

„Tai ne mano, o jos diena, todėl vilkėsiu bet ką, ko tik ji pageidaus. Bet aš žinau, kad Nicky turi puikų skonį ir stiliaus pojūtį, todėl esu tikra, kad pamergių suknelės bus nuostabios“, – kiek anksčiau yra sakiusi vakarėlių liūtė. Tokias pat sukneles vilkėjo ir kitos 6 pamergės.

31 metų nuotaka vilkėjo dramblio kaulo spalvos atspalvių „Valentino“ mados namų suknelę su sidabro gipiūro nėriniais ir beveik trijų metrų šleifu. Kaip nurodoma, jos kaina siekia mažiausiai 50 tūkst. svarų (apie 70 tūkst. eurų).

Nuotaka taip pat laikė nedidelę baltų rožių puokštę.

J.Rothschildas dėvėjo specialiai mados namų „Savile Row“ siuvyklos „Huntsman“ pagal užsakymą pasiūtą tamsiai pilką kostiumą iš britiško audinio.

Šios vestuvės sujungė dvi turtingiausias pasaulyje dinastijas: manoma, kad Hiltonų valdomas turtas yra vertas daugiau negu 1,5 mlrd. svarų (2,08 mlrd. eurų), o jaunikio šeima, kaip pranešama, yra sukaupusi apie 12 mlrd. svarų (16,6 mlrd. eurų) kapitalą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.