Transseksualė Caitlyn Jenner pirmą kartą parodė savo figūrą

Transseksualė Caitlyn Jenner (65 m. ) pirmą kartą pademonstravo savo figūrą, kurią ligi šiol stropiai slėpė. C.Jenner visuomet paryškindavo tik krūtinę arba kojas, kurias atidengdavo lengvos suknelės, ir taip sukurdavo pavydėtinų kūno linijų įspūdį.

Caitlyn Jenner parodė, kaip atrodo jos kūno linijos.
Caitlyn Jenner parodė, kaip atrodo jos kūno linijos.
Caitlyn Jenner parodė, kaip atrodo jos kūno linijos.<br>ViDa Press nuotr.
Caitlyn Jenner parodė, kaip atrodo jos kūno linijos.<br>ViDa Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Aug 10, 2015, 2:13 PM, atnaujinta Oct 21, 2017, 5:46 AM

Anksčiau Caitlyn buvo sakiusi, jog nėra pasirengusi demonstruoti kūną net savo artimiausiems draugams – juk metai daro savo. Ir štai, iš nuotraukų galima spręsti, kad net plastinės operacijos padėties negelbėja.

C.Jenner, nepaisant lyties keitimo ir veido operacijų, atlikta krūtų didinimo operacija, kuri Caitlyn atseikėjo 10 tūkst. dolerių. Teigiama, kad šiuo metu Caitlyn krūtys – D dydžio. Taip pat buvo atlikta klubų operacija (5 tūkst. dolerių). Tikima, jog „pilnesni“ Caitlyn klubai taip pat yra plastikos chirurgų darbas.

Nors įkalbinėti parodyti gerbėjams savo kūną, užtruko ne vieną dieną, tačiau realybės šou „I Am Cait“ žvaigždė pagaliau buvo atvira ir pareiškė, jog jautėsi nuostabiai. Juk pagaliau galėjo nieko nevaržoma vaikščioti vien tik su maudymosi kostiumėliu. 

„Džiaugiuosi, kad tai padariau. Prieš tai nervinausi, bet svarbiausia, kaip aš jaučiausi. O jaučiausi išlaisvinta. Mačiau savo atvaizdą ant stiklinių durų – ir atrodžiau visai gerai“, – sakė transseksualė, kuri buvo pasipuošusi baltu, vientisu maudymosi kostiumėliu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.