Vestuvių parodos saugumą užtikrins karališka apsauga

Diena prieš prasidedant didžiausiai vestuvių parodai Išteku.lt, Vilniaus rotušėje lankysis Švedijos karalius Karlas XVI Gustavas su žmona Silvija. Karališkoji pora kartu su aukščiausiais Lietuvos vadovais pietaus Rotušės salėje. Žinoma, prieš jiems susirenkant pastatą kruopščiai patikrins ir jo saugumu įsitikins karališkoji ir Lietuvos tarnybų apsauga.

Vestuvių parodos saugumą užtikrins karališka apsauga.<br>Švedijos karališkųjų rūmų ir „InŽi“ mados namų nuotr.
Vestuvių parodos saugumą užtikrins karališka apsauga.<br>Švedijos karališkųjų rūmų ir „InŽi“ mados namų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 2, 2015, 5:00 PM, atnaujinta Oct 12, 2017, 5:14 AM

„Galime teigti, kad ši paroda bus saugiausia iš visų – juk ją prieš tai patikrins aukščiausio lygio apsauga!“, – šmaikštauja parodą organizuojančios interneto svetainės Išteku.lt atstovai.

Trečią kartą organizuojama vestuvių paroda sutraukia tūkstančius porų, kurios artimiausiais metais planuoja sumainyti žiedus. Jie joje ieško vestuvių planuotojų, fotografų, šventės vedėjų, vestuvinių žiedų, aprangos jaunajai ir jaunikiui bei dekoracijš specialistų.

Apsaugos patikrinimas svarbus ir parodoje dalyvaujantiems dizaineriams – garsiausi Lietuvos kūrėjai pristatys savo vestuvines sukneles. „Inži“ dizainerė Ingrida Žitkuvienė pirmą kartą viešai demonstruos savo kurtą rekordinę suknelę – ją puošia 15 tūkstančių šilko žiedlapių, o plačiausiam Lietuvoje sijonui panaudota net 111 metrų audinio.

Susitikimų su lankytojais laukia ir daugiau žinomų Lietuvos žmonių: „Menai renginiai“ vadovė Erika Purauskytė pati stos už jos įmonėje kuriamo ledo baro ir vaišins savo kurtais šerbetais, patarimus, kaip planuoti vestuvių šventę dalins „Teleloto“ vedėjas ir „Ceremonijos meistrai“ komandos narys Vitalijus Zuikauskas, net keletą stendų dekoruos floristas Mantas Petruškevičius. Pirmą kartą bus demonstruojama ir vestuvių gamtoje ekspozicijos Rotušės aikštėje – vestuviniuose paviljonuose dekoratoriai pristatys idėjas, kaip galėtų atrodyti šventės vieta, stalai ar arkos. Vestuvių paroda Vilniaus Rotušėje – spalio 9-11 dienomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.