Julija Janus: „Lietuvos vyrai vengia pasirodyti klounais“

Garsi Lietuvos dizainerė Julija Janus, neseniai pristačiusi drabužių liniją vyrams teigia, kad Lietuvos vyrai labai santūrūs.

Jau šį panktadienį, „Shopping Night Out“ metu, Julija į savo „butiką“ kviečia užeiti visus vyrus ir jų žavias damas.
Jau šį panktadienį, „Shopping Night Out“ metu, Julija į savo „butiką“ kviečia užeiti visus vyrus ir jų žavias damas.
Jau šį panktadienį, „Shopping Night Out“ metu, Julija į savo „butiką“ kviečia užeiti visus vyrus ir jų žavias damas.
Jau šį panktadienį, „Shopping Night Out“ metu, Julija į savo „butiką“ kviečia užeiti visus vyrus ir jų žavias damas.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Oct 8, 2015, 10:01 AM, atnaujinta Oct 11, 2017, 10:40 AM

„Mūsų vyrai siekia atrodyti stilingai, tačiau vengia pasirodyti klounais. Todėl renkasi atidžiai, bet jei drabužis tinka – nedvejoja. Žino ir pagauna pasaulines stiliaus naujoves“, – pažymi kūrėja.

Paklausta, kodėl išdrįso kurti drabužius santūriesiems lietuviams, dizainerė atšauna, kad tai labai sena idėja ir visai ne staigmena. „Nuo pat pradžių buvo sugalvota, kad kada nors mano kūryboje bus ir Jis, ir Ji, „Ing ir Jang“. Visos smulkmenos, net parduotuvių interjeras buvo taip apgalvotas, kad kalbėtų apie dvipoliškumą. Juk ir „Janus“ yra ne tik mano pavardės trumpinys, tai ir romėnų dievas, kuris turi du veidus. Kontrastas“, – atkreipia dėmesį Julija.

Jausdama augantį ir vis stiprėjantį globalaus masto poreikį išraiškingiems ir patvariems viršutiniams drabužiams, Julia Janus pristatė ypatingą paltų ir švarkų kolekciją. Kolekcijos drabužiams naudojamas grubesnis audinys. „Labai gražus yra vyrų kolekcijos džinsas. Mano vyrą Stasį Niujorko Kenedžio oro uoste vijosi vaikinas, klausdamas, iš kur jis gavo šitokias kelnes. Stasys davė mūsų internetinės parduotuvės adresą“, – šypsosi „Julia Janus“ mados kūrėja.

Jau šį panktadienį, „Shopping Night Out“ metu, Julija į savo „butiką“ kviečia užeiti visus vyrus ir jų žavias damas. Dizainerė pažymi, kad šiemet ypatingai madingi yra prailginti puspalčiai, siaurėjančios kelnės, megztiniai – švarkai, išraiškingi šalikai ir kepurės.

Spalio 9 dieną Vilniaus senamiestis suburs ypatingus stiliaus medžiotojus. Pasak, šio rudens „Shopping Noight Out“ ambasadorės dizainerės Ievos Daugirdaitės, mados gurmanai išskirtinių drabužių turėtų ieškoti mažose senamiesčio parduotuvėlėse. „Vietinių dizainerių sukurti drabužiai ir daiktai žengia koja kojon su mada ir yra tikras išsigelbėjimas išskirtinumo trokštantiems miestiečiams“, – pabrėžia renginio stilistė.

Rudeninė renginio programa tiesiog spindi naujovėmis ir originaliomis šou detalėmis. Mažųjų „butikų“ pasiūlymuose žinomų dizainerių kūriniai pagardinti stilingais saldumynais ir taurėmis putojančių gėrimų. Kaip visuomet savo išskirtinius darbus pristatys ir naktinėtojus parduotuvėlėse asmeniškai pasitiks Julia Janus, Laura Dailidėnienė, Aimi, VDesire, Unlabel, „Atsikeli ir varai“, Sandra Yushka kiti dalyviai.

„Shopping Night proga“ Vilniaus „Prancūzparkyje“– šviesų spektaklio lydimas gatvės madų šou. Renginio vakarą Vilniaus senamiestyje atsidaro visiškai šviežutėliai „butikai“. Šio rudens naktinio apsipirkimo naujiena – trys prisijungusios internetinės parduotuvės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.