Besilaukiančios užsienio žvaigždės diktuoja madas

Kiekviena nėščioji susiduria su ta pačia problema: pilvukui augant, spintoje vis sunkiau rasti tinkamų rūbų, su kuriais ji galėtų ne tik jaustis patogiai, bet ir atrodyti stilingai. Tačiau žvaigždės įrodo, kad nieko nėra neįmanomo – net pakitus kūno formoms galima atrodyti stulbinamai.

Sophie Ellis – Bextor.<br>Vida Press nuotr.
Sophie Ellis – Bextor.<br>Vida Press nuotr.
Kim Kardashian.<br>Vida Press nuotr.
Kim Kardashian.<br>Vida Press nuotr.
Chrissy Teigen.<br>Vida Press nuotr.
Chrissy Teigen.<br>Vida Press nuotr.
Hope Dworaczyk Smith.<br>Vida Press nuotr.
Hope Dworaczyk Smith.<br>Vida Press nuotr.
Ivanka Trump.<br>Vida Press nuotr.
Ivanka Trump.<br>Vida Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Silvija Kuprionytė

Oct 28, 2015, 3:47 PM, atnaujinta Oct 7, 2017, 6:42 AM

Stilistai savo ruožtu pataria vengti dviejų kraštutinumų: maskuoti nėštumą ir per daug jį išryškinti. Pasirinkus netinkamą aprangą mamytės gali atrodyti vulgariai ar net juokingai. 

Puikus gero stiliaus pavyzdys yra anglų dainininkė Sophie Ellis–Bextor, pastaruoju metu sulaukianti daug dėmesio.

Apie savo nėštumą prabilusi birželio mėnesį 36 metų dainininkė savo pilvuko ne tik nebeslepia, bet ir juo puikuojasi. Škotijos mados apdovanojimų ceremonijoje žvaigždė vilkėjo pilvą pabrėžiančią nėriniuotą suknelę. Prie „Kolchagov barba“ vakarinės suknelės garsenybė priderino linksmą originalios formos delninę.

Kitas pavyzdys – realybės šou žvaigždė Kim Kardashian.

Niekam ne paslaptis, jog Kim mėgsta prabangius rūbus. Ir net būdama nėščia ji sugeba atrodyti ne tik seksualiai, bet ir stilingai. Tiesa, tai jai padaryti pavyksta ne visuomet.

Ko gero, šios žvaigždės neišvysime be elegantiškų aukštakulnių, tobulai atrodančio makiažo ar nepriekaištingos šukuosenos.

Antrojo nėštumo metu K.Kardashian stilius išliko toks pat kaip ir besilaukiant pirmosios jos ir Kanye Westo atžalos. Vieni linkę kritikuoti: neva tai netinkamas stilius „nėštukei“, kiti tuo tarpu žavisi jos drąsa. Vienareikšmiškai galima teigti, jog šį įžymybė nepalieka abejingų.

Ilgą laiką vaikų negalėję susilaukti amerikiečių ritmenbliuzo dainininkas John Legend ir jo mergina manekenė Chrissy Teigen laukiasi naujagimio. Chrissy Teigen yra sektinas pavyzdys būsimosioms mamytėms.

Neseniai Los Andžele vykusiame renginyje mergina pasidabino švelnaus audinio balta suknele. Tinkamai pasirinkta suknelė puikiai maskuoja augantį pilvuką.

Buvęs „Playboy“ modelis Hope Dworaczyk Smith kartu su milijardieriumi investuotoju Robertu Smithu šiuo metu laukiasi antrojo kūdikio. Modelis sugeba pasirinkti idealiai tinkančias sukneles, dėl kurių sunku patikėti, jog šį žvaigždė išvis laukiasi!

Stebina ir įžymiojo milijonieriaus ir kandidato į prezidentus Donaldo Trumpo dukra verslininkė Ivanka Trump.

Moteris laukiasi jau trečiojo vaiko.

Būsimoji mama neseniai dalyvavo Niujorke vykusiame renginyje, kurio metu pasipuošė tamsaus audinio, kojas dengiančia suknele ir liemenį pabrėžiančią suknele.

Panašu, jog ši žvaigždė pasirinkdama itin aptemptą suknelę nė trupučio neslepia savo nėštumo!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.