10 įsimintinų Kembridžo hercogienės Catherine įvaizdžių

Kembridžo hercogienei Catherine nelengva - į ją nukreiptos visų akys. Ore tarsi tvyro laukimas, kada ji padarys klaidą.  Tačiau hercogienės stilius  nepriekaištingas,  ir daugybė moterų kas kartą atidžiai nužvelgia jos aprangą, norėdamos pasisemti įkvėpimo.

Įspūdingiausi Kate Middleton įvaizdžiai.<br>Scanpix ir ViDA Press nuotr.
Įspūdingiausi Kate Middleton įvaizdžiai.<br>Scanpix ir ViDA Press nuotr.
Vestuvinė „Alexander McQueen“ suknelė.
Vestuvinė „Alexander McQueen“ suknelė.
„Alexander McQueen“ suknelė.
„Alexander McQueen“ suknelė.
„Jenny Packhman“ suknelė.
„Jenny Packhman“ suknelė.
„Jenny Packhman“ suknelė.
„Jenny Packhman“ suknelė.
„Alexander McQueen“ suknelė.
„Alexander McQueen“ suknelė.
„Alexander McQueen“ suknelė.
„Alexander McQueen“ suknelė.
„Erdem“ suknelė.
„Erdem“ suknelė.
„Alexander McQueen“ paltas.
„Alexander McQueen“ paltas.
„Alexander MacQueen“ suknelė.
„Alexander MacQueen“ suknelė.
„Diane von Furstenberg“ suknelė.
„Diane von Furstenberg“ suknelė.
„Issa“ suknelė.
„Issa“ suknelė.
Daugiau nuotraukų (12)

Lrytas.lt

2015-11-02 08:20, atnaujinta 2017-10-06 07:19

Yra sukurtas ir ne vienas tinklapis, skirtas būtent Kembridžo hercogienės Catherine stiliui. Nors ištaigingoms suknelėms princo Wiliamo žmona išleidžia apvalias pinigų sumas, įprastai ji renkasi aprangos derinius ne tik iš vardinių, bet ir masinių gamintojų drabužių. Mados ekspertai yra sudarę  10 brangiausių hercogienės apdarų sąrašą. Nors per pastaruosius metus ji vilkėjo ir daugiau įspūdingos kainos derinių, šie įvaizdžiai – vieni įsimintiniausių. Kokias, kur ir kokios vertės, vienas savo brangiausių suknelių vilkėjo hercogienė?

1. Karališkosios vestuvės

Kaina: 400 tūkst. JAV dolerių.

Ko gero, vestuvinė suknelė yra pats brangiausias drabužis hercogienės drabužinėje. „Alexander McQueen“ suknelė, kuri priminė legendinės Grace Kelly vestuvinį apdarą, buvo tikrai įstabus grožis akims.

2. „The Sun Military Awards“ (The Sun kariniai apdovanojimai)

Kaina: 7049 JAV doleriai.

Šiam renginiui Kate pasirinko itin prabangią juodą suknelę, kurią taip pat kūrė „Alexander McQueen“ mados namai. Prie šios aksominės suknelės išryškinta liemens linija ji priderino prabangius papuošalus iš brangakmenių ir ir „Jaime Mascaro“ delninę.

3. Olimpinių žaidynių ceremonija

Kaina: 5178 JAV doleriai.

Geras stilius nėra tik juoda ir balta, tad hercogienė pasirinko puikiai jai tinkančią „Jenny Packhman“ turkio spalvos suknelę. Tuomet prie šios moteriškos suknelės karališkosios šeimos atstove priderino „Jimmy Choo“ batelius.

4. BAFTA apdovanojimai

Kaina: 4686 JAV doleriai.

Šiai progai moteris pasirinko romantišką „Alexander McQueen“ apdarą. Prie jo  tiko platforminės „Jimmy Choo“ basutės aukštu kulnu. O įvaizdį užbaigė sidabro spalvos delninė ir karališki auskarai.

5. Karalienės deimantinio jubiliejaus šventė

Kaina: 3570 JAV dolerių.

Šią šventę Kembridžo hercogienė pasitiko ryškiai. Originalią sodrios raudonos spalvos suknelę, primenančia sijono ir palaidinės kostiumėlį, siuvo „Alexander McQueen“. Prie jos princesė pasirinko savo pamėgtus „LK Bennett“ smėlio spalvos aukštakulnius ir menišką „Sylvia Fletcher“ skrybėlaitę.

6. „Rideau Hall“ rezidencija Otavoje, Kanadoje

Kaina: 3175 JAV doleriai.

Šiam vizitui moteris pasirinko paprastą, elegantišką ir moterišką įvaizdį. Prie nėriniuotos „Erdem“ suknelės ji priderino tuos pačius „LK Bennett“ smėlio spalvos aukštakulnius.

7. Kasmetinė Riterio diržo ceremonija Windsoro pilyje

Kaina: 2750 JAV dolerių.

Hercogienės pasirinkimu iškilmingai šventei tapo baltas platėjantis ir klostuotas „Alexander McQueen“ paltas. Jos aprangos derinį užbaigė balta delninė ir „LK Bennett“ aukštakulniai.

8. Vizitas princo Edwardo saloje, Kanadoje

Kaina: 1963 JAV dolerių

Kembridžo hercogienė pasirinko baltos spalvos derinį - kuklų  ir labiau kasdienišką. Jį kūrė Kate labiausiai pamėgti „Alexander MacQueen“ mados namai, o tamsiai mėlynus batelius – „LK Bennett“.

9. Priėmimas pas generalinį konsulą Los Andžele, JAV

Kaina: 1118 JAV dolerių.

Tąkart Kate pasirinko žavią ir gaivią „Diane Von Furstenberg“ suknelę. Ir, žinoma, savo tradiciniais tapusius „LK Bennetss“ aukštakulnius. 10. Žinios apie sužadėtuves paskelbimas

Kaina: 616 JAV dolerių.

Paprasta ir tuo pačiu įspūdingai elegantiška „Issa“ suknelė puikiai nerėjo ne tik prie Kate veido, bet ir sužadėtuvių žiedo su dideliu safyru. Ir nors suknelė nėra pati brangiausia pasaulyje, kaip tikras karališkas drabužis, ilgam visiems įsirėžė į atmintį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.