Naujam Monikos Linkytės įvaizdžiui panaudota 100 m užtrauktuko

Populiarus uostamiesčio duetas – įvaizdžio kūrėja Olga Filatova-Kontrimienė ir dizainerė Aina Zinčiukaitė ėmėsi ambicingo iššūkio – dainininkės Monikos Linkytės sceninio kostiumo. Trijų dalių ansamblis ne tik atspindi atlikėjos koncertų naująją koncepciją, bet ir žavi išradingumu.

Naujas Monikos Linkytės sceninis įvaizdis.<br>„Fotogenijų“ nuotr.
Naujas Monikos Linkytės sceninis įvaizdis.<br>„Fotogenijų“ nuotr.
Naujas Monikos Linkytės sceninis įvaizdis.<br>„Fotogenijų“ nuotr.
Naujas Monikos Linkytės sceninis įvaizdis.<br>„Fotogenijų“ nuotr.
Naujas Monikos Linkytės sceninis įvaizdis.<br>„Fotogenijų“ nuotr.
Naujas Monikos Linkytės sceninis įvaizdis.<br>„Fotogenijų“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

lrytas.lt

2015-11-04 12:23, atnaujinta 2017-10-05 21:28

Kostiumo autorės su M.Linkyte pirmą kartą dirbo kartu ir džiaugėsi sėkmingai įgyvendinusios savo užmojus. „Mūsų sprendimas – trijų dalių kostiumas: plačios kelnės su šoniniu užtrauktuko įsiuvu, pailgintas korsetas, kuris gražiai pabrėžia Monikos dekoltė bei sijonas su šiek tiek apgaulės. Užsegto ir atsegto užtrauktuko efektas sudaro įspūdį, kad šiek tiek matome ir jos kūno“, – šypsodamasi pasakojo O.Filatova-Kontrimienė.

Įvaizdžio kūrėjos šiam autoriniam darbui turėjo specialių užsakymų. „Mes panaudojome 100 metrų užtrauktuko, užsisakėme patį stambiausią, sidabro spalvos. Kai jį atsivežėme, svėrė tiek, kad net suabejojome, ar lieknoji M.Linkytė tiek pakels, – juokėsi stilistė. – Tačiau vėliau pasižiūrėjome įrašus iš koncertų: Monika tiek šoko, tiek judėjo scenoje, kad buvo gražu žiūrėti. Nežinau, ar kostiumas taip paveikė, ar ji galutinai atrado savo kelią.“

Prie juodo kostiumo su užtrauktukais, naujai atlikėjos programai stilistės pasiūlė makiažo ir šukuosenos variantus, kurie išbaigė įvaizdį. „Minimalistinis sprendimas: makiažu neapkrautas veidas, atgal sušukuoti plaukai ir daug tikros, nuoširdžios, Monikai mielos muzikos“, – apibūdino O.Filatova-Kontrimienė.

Pastarieji M. Linkytės koncertai pelno ne tik publikos, bet ir organizatorių susižavėjimą. „Esame laimingi, galėję pirmieji pristatyti Kauno publikai išskirtinį Monikos albumą. Pilnutėlis „NOX“ klubas tik dar kartą įrodė, kad naujasis Monikos skambesys tiesiog užburiantis“, – patikino DJ Drule.

„Visada palaikome atlikėjus, kurie pasirodo mūsų klube ir tikime, kad jų muzika pasieks dar daugiau klausytojų. Esame laimingi, kad M.Linkytės koncertas papildė mūsų klubo programą ir visi turėjome galimybę praleisti jaukų  ir gražų vakarą“, – sakė sostinės klubo „Tamsta“ direktorė Ona Skernevičiūtė.

„Monikos koncertas nustebino savo kokybe, profesionalumu ir emociju gausa. Mūsų erdvėse tai nuskambėjo ypatingai jaukiai. Publika liko sužavėta“, – pritarė ir Klaipėdos kultūros fabriko kūrybos vadovė Laura Jackevičiūtė.

„Koncerto atmosfera labai nuoširdi, o muzika, skambanti koncerte, labai emocinga ir jos norisi klausytis dar ir dar“, – po M.Linkytės pasirodymo Šiauliuose teigė renginių organizatorius Andrius Senkus.   Gruodžio 25-ąją jos laukia net trys koncertai: Klaipėdos pramogų salėje „Vakaris“, Palangos muzikos klube „Vandenis“ ir Šiaulių klube „Pataja“. Gruodžio 27 dieną atlikėja pasirodys Kauno „Žalgirio“ arenos „Amfiteatre“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.