Neįtikima: latvių stilistas moteris pakeitė neatpažįstamai

Geras stilistas naudingesnis nei nuotraukų redagavimo programos: pakeičia taip pat kardinaliai, bet nereikia nusukti iš gėdos akių, kad realybėje atrodote visai kitaip nei nuotraukose.

Stop kadras.
Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 9, 2015, 5:50 PM, atnaujinta Sep 30, 2017, 9:03 AM

Latvių mokslų daktaras, įvaizdžio dizaineris ir mados analitikas Konstantinas Bogomolovas stiliaus atžvilgiu daro stebuklus. Jo sukurtas vaizdo įrašas, kuriame pakeičiamas eilinių moterų įvaizdis, sužavėjo milijonus.

K.Bogomolovo sukurti pokyčiai tokie ekstremalūs, kad nemaža dalis mačiusiųjų vaizdo įrašą nepatikėjo, jog tai yra tikra.

Tačiau Konstantino politika remiasi idėja, kad pagrindinė stilisto užduotis yra ne pakeisti, o atrasi kliento įvaizdį. Įvaizdis, visų pirma, yra pats žmogus, jo individualumas. O apranga, šukuosena ir makiažas – tik priemonės, kurių pagalba įvaizdžio dizaineris ryškiau atskleidžia individualumą.

Konstantinas – garsiausias ir kol kas geriausias Latvijos stilistas, dirbantis tiek gimtinėje, tiek užsienyje. 1999-aisiais Rygoje jis įkūrė savo mokymo centrą „Bogomolov’ Image School“, iškart išgarsėjusiu Europoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.